Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

15 mai, Ziua Familiei, zi liberă pentru angajaţii Adobe România, care primesc şi 500 $ pentru work from home

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită pe 15 mai, a fost declarată zi liberă la nivelul întregii companii Adobe în semn de mulțumire pentru dedicare și efortul colectiv în această perioadă dificilă. Astfel, cei peste 700 angajați ai Adobe România, cel mai mare centru de dezvoltare și cercetare al Adobe în Europa, au primit ziua de 15 mai liberă din partea companiei.

Echipa Adobe România lucrează de acasă de la începutul lunii martie, pentru a reduce expunerea angajaților la riscul îmbolnăvirii cu coronavirus. După ce la anunțarea măsurii de work from home toți angajații au primit un fond de 250$/persoană pentru echipamente office pentru acasă, recent fondul fiecărui angajat a fost extins cu încă 250$/persoană.

Sprijinul financiar alocat fiecărui angajat a ajuns astfel la 500 $/persoană, suma putând fi utilizată de angajați pentru orice echipamente sau produse pentru biroul de acasă.

Toți angajații Adobe România au acces şi la serviciile unui psiholog şi pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar.

În cazul în care vor exista angajaţi Adobe sau membri ai famiilor lor afectați în mod direct de COVID-19, angajații Adobe pot primi 20 de zile suplimentare de concediu plătit.

În ultimele două luni, Adobe România a continuat recrutările, iar echipa din București s-a extins cu 25 colegi.

Măsura de a lucra de acasă continuă lunile următoare pentru toți angajații din România, pentru protecția lor și limitarea riscurilor de îmbolnăvire. Întâlnirile zilnice ale echipelor se desfășoară după programul normal.

Continuăm lucrul de acasă, iar momentan biroul rămâne închis, urmând să evaluăm riscurile și beneficiile revenirii pe măsură ce situația locală și globală se schimbă. Echipa lucrează foarte bine de acasă, asigurăm tot suportul companiei în acest scop, deci nu este necesar să asumăm riscuri ce pot fi eliminate, precizează Cris Radu, Site Leader Adobe România și VP of Engineering Digital Experience.