VIDEO Ruxandra SĂRARU, Radio România @ GALA LADIES 4TECH 2023: Radiodifuziunea română se află într-un mare proces de digitalizare, care a avut ca punct de plecare Arhiva instituției. Urmează procesul de digitalizare a tuturor canalelor

Ruxandra SĂRARU – Membru Consiliul Director – Radio România @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Când credeam că am ajuns la etapa să confer eu premii, iată că am mai primit eu un premiu, la Gala Ladies 4Tech! Onorată!

Emisiunea mea „Oameni care mişcă România” se leagă de tema evenimentului vostru pentru că a devenit disponibilă online și pentru că, în timpul pandemiei mi-a fost foarte ușor să lucrez cu Zoom-ul, altfel nu supraviețuiam. Aşa am putut să aduc ușor oamenii la emisiune. Mie mi-a plăcut toată viața mea să aduc în fața microfonului, a camerei de televiziune oameni care demonstrează că și în România se poate. Şi avem oameni foarte frumoși, avem oameni foarte inteligenţi, aveți femei sclipitoare. A apărut o carte, „Fals jurnal de supraviețuire”, și la anul, când face 15 ani emisiunea, va apărea volumul doi.

Urmează procesul de digitalizare a tuturor canalelor, a tuturor site-urilor. Împlinim în acest an frumoasa vârstă de 95 de ani și ne ținem bine.

Am lucrat la Radiodifuziune, am trecut apoi pe la ProTV, unde mi s-a părut că sunt într-un hotel de lux, apoi la TVR, unde mi s-a părut îngrozitor și m-am întors în genunchi la Radiodifuziune. În tot acest periplu profesional, am făcut și un băiat, am un nepot și am învins cancerul. Ce aș mai putea spune?