Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Daniela Mironov Bănuţă, SIMAVI @ Gala DX 2022: Copiii noștri sunt digitali, iar copiii lor vor fi extradigitali. În urma utilizării platformei Wand.Education, am văzut un fel de miracol. Au fost școli care ne-au transmis că a scăzut abandonul școlar, că au fost recuperați elevi despre care se credea că au probleme serioase de învățare

Daniela Mironov Bănuţă, Simavi @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

DX EDUCATION AWARD – SIMAVI – WAND.education
– Daniela BĂNUȚĂ
Digital Marketing Manager SIMAVI

Uneori, noi, oamenii din digital, trăim într-o bulă. Noi, la SIMAVI, am creat un produs competitiv, extraordinar, care permite creare de conținut educațional, denumit Wand.Education.

Am câștigat premii internaționale cu el, suntem foarte mândri de acest produs. Apoi a venit pandemia și copiii noștri au început să primească pe WhatsApp fișe de la profesori, pe care noi trebuia să le printăm, copiii să le completeze, iar noi, părinții, să le pozăm și să le punem din nou pe WhatsApp. 

VIDEO

Și a apărut întrebarea: de ce suntem încă la fișe printate când noi avem o aplicație extraordinară?

Motivul era următorul: noi trăiam într-o bulă, ne felicitam între noi ce grozavi suntem în e-learning, dar profesoara nu știa de aplicația noastră.

În plus, nici nu voia să lucreze cu o aplicație de e-learning, îi este greu să deschidă computerul și să țină o lecție în format digital.

În acest context, ne-am dat seama că am abordat greșit problema și am hotărât că este de datoria noastră să ajutăm prin oferirea gratuită a platformei către toți profesorii din România. N-a fost suficient, pentru că profesorii nu știau să utilizeze platforma. Astfel, am decis să lansăm webinarii săptămânale, susținute de profesori, care se adresau celorlalți profesori, acum cursanți, într-un limbaj accesibil, nu de specialitate. 

În perioada martie – noiembrie 2020, un număr de 1.200 de profesori au participat la webinarii și au început să utilizeze platforma. Numărul copiilor prezenți la orele digitale a început să crească.

În prezent, noi nu mai putem vorbi cu copiii de astăzi în mod analog. Copiii noștri sunt digitali, iar copiii lor vor fi extradigitali, iar nepoții lor vor fi într-un viitor pe care noi nu știm să-l pregătim.

Dați-le copiilor ceea ce vor: digital. În urma utilizării platformei Wand.Education, noi am văzut un fel de miracol. Au fost școli care ne-au transmis că a scăzut abandonul școlar, că au fost recuperați elevi despre care se credea că au probleme serioase de învățare.

Învățătorii au înțeles că nu este chiar atât de complicat să creezi lecții. Profesorii de istorie și geografie au descoperit că pot face lecții ca în National Geographic.

Pentru noi, aceste realizări au fost o lecție învățată. Atâta vreme cât stăm în bula ta, nu facem decât să ne felicităm unii pe alții. Ieșiți din bula asta și încercați să înțelegi de ce, spre exemplu, părinţii dvs. nu înțeleg prea bine ceea ce faceți. Adaptați produsul și căutați metode să ajungeți la ei.

În prezent, Wand.Education este utilizat în sute de școli din Anglia, dar şi în România suntem pe drumul cel bun.