Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Raluca Jianu, Narada @ Gala DX 2022: Ne dorim o Românie în care fiecare copil să aibă șansa să-și împlinească potențialul. Putem să reușim acest obiectiv prin intermediul tehnologiei

Raluca Jianu, CEO – NARADA @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

CONNECTING THE UNCONNECTED AWARD – NARADA
– Raluca JIANU
CEO | Narada 

Știu că ne aflăm la un eveniment fericit, dar vreau să prezint câteva statistici de interes. În România sunt 1,2 milioane de elevi care învață în școli cu infrastructură inadecvată, iar 1 din 10 copii din mediul rural nu mai merge la școală. Foarte mulți copii au fost deconectați în perioada pandemiei de la tot ce înseamnă educație, fapt ce a fost cuantificat de McKinsey în billion dollars ca impact în economia mondială. 

Foto st-dr: Roxana Onea, Raluca Jianu, Ion Vaciu

Nu mai amintesc de indicele DESI, care plasează România la coada clasamentului în privința nivelului competențelor digitale.

Dacă noi vom continua în acest ritm în educație, vom ajunge într-un scenariu negativ.

VIDEO

Noi, la NARADA, nu ne dorim acest lucru. Noi ne dorim o Românie în care fiecare copil să aibă șansa să-și împlinească potențialul. Putem să reușim acest obiectiv prin intermediul tehnologiei.

Noi ne-am propus și am reușit  în acest an să conectăm 50.000 de copii la o educație mai bună prin intermediul platformelor Naradix și HartaEdu.

Naradix a avut misiunea să îi reconecteze la studiu pe copiii deconectați în timpul pandemiei. Noi am digitalizat toată materia pentru clasele 0 – VIII.

Misiunea noastră este să scoatem provocările și oportunitățile din educație la suprafață și să ne conectăm cu oamenii de business și să adresăm proiecte, pentru că noi credem că este absolut recomandabil să facem noi și să nu mai așteptăm să se facă de către alţii. 

Vă mulțumesc că ne recunoașteți aceste eforturi și că faceți în dimensiunile dvs de business eforturi și sper să ne întâlnim într-o lume mai educată și mai prosperă.