razr 5G, motorola edge, moto g 5G şi alte câteva smartphone-uri Motorola, updatate la Android 11

În perioada ianuarie – martie, mai multe telefoane din portofoliul Motorola primesc actualizări majore ale sistemului de operare cu modalități simplificate de gestionare a conversațiilor şi setări pentru o confidențialitate sporită.

Iată lista dispozitivelor Motorola care vor fi actualizate, în România, cu sistemul de operare Android până în luna martie: 

Moto g pro
Moto g8
Moto g8 power
Moto g 5G plus
Motorola edge
Motorola edge+
Motorola one action
Motorola one vision
Motorola one hyper
Motorola razr 5G

Vă prezentăm, mai jos, câteva noutăți implementate pe telefoanele Motorola prin update-ul la Android 11:

– Prin Conversation și Chat Bubbles, procesul de conversație este simplificat. Se pot vedea, răspunde și controla conversațiile în mai multe aplicații de mesagerie, toate în același loc, iar conversațiile cu persoanele selectate ca prioritare apar direct pe ecranul de blocare pentru acces rapid. 

Mai puține mișcări pentru un control complet asupra dispozitivelor conectate la telefon. Se poate seta temperatura sau lumina din casă, dar și multe altele, toate dintr-un singur loc. Urmărirea și gestionarea dispozitivelor conectate se vor face prin apăsarea lungă a butonului de alimentare.

– Decizia asupra felului în care sunt partajate datele utilizatorului Motorola se va face prin setarea permisiunii unice, alături de alte funcții noi. Acordarea permisiunii aplicațiilor care au nevoie de accesul la microfon, cameră sau locație se va putea face individual. Odată cu noul update, aplicațiile vor solicita permisiunea prin fiecare accesare.