Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Produsele de securitate cibernetică Atos au fost certificate de McAfee

Atos anunță că produsele sale de securitate cibernetică au fost certificate de McAfee, companie specializată în securitatea dispozitivelor în cloud. Astfel, Atos va deveni parte a prestigiosului program Security Innovation Alliance (SIA), iar produsele sale vor fi incluse în portofoliul McAfee. “Sunt foarte încântat de faptul că produsul noastru de criptare a datelor Trustway și software-ul Evidian Access Management sunt certificate de programul McAfee SIA. Această recunoaștere va aduce cu siguranță mai multe beneficii clienților noștri și va asigura o interoperabilitate mai largă a produsului cu unul dintre cei mai importanți jucători în securitate cibernetică”, precizează Alexis Caurette (foto), VP, Head of Cybersecurity Products la Atos.

Programul McAfee SIA ajută la accelerarea dezvoltării de produse de securitate deschise și interoperabile și oferă un ecosistem integrat și conectat, pentru a maximiza valoarea investițiilor în securitate ale clienților.

McAfee și Atos au încheiat un parteneriat pentru a oferi un serviciu de Cloud Access Security Broker (CASB), care combină cele mai puternice tehnologii din cadrul McAfee MVISION Cloud cu produsele de securitate Atos: Trustway pentru protecția datelor și Evidian pentru managementul autentificării. Soluția integrată oferă clienților un control mai bun pentru criptarea datelor și managementul identităților digitale și autentificărilor, în medii multi-cloud. Atos devine astfel primul partener certificat de McAfee SIA pentru produse MVISION Cloud.

Suntem încântați de integrarea produselor Atos Trustway și Evidian cu McAfee MVISION Cloud. Clienții noștri pot acum experimenta capabilitățile de conectare single sign-on, autentificare și criptare a datelor furnizate de produsele Atos, în timp ce își securizează mediile cloud SaaS, PaaS și IaaS cu McAfee MVISION Cloud. Această integrare consolidează strategia McAfee device-to-cloud, precum și angajamentul nostru Together is Power cu parteneri strategici precum Atos”, precizează DJ Long, VP, Strategic Business Development în cadrul McAfee.

Cele două produse Atos certificate de McAfee sunt:

Trustway este soluția de protecție și criptare de date care asigură caracterul confidențial al datelor importante.

Evidian Access Management oferă un acces securizat la resursele critice, respectând regulile de conformitate, și garantează că utilizatorul potrivit are acces la datele corecte la momentul potrivit.

Atos este partener Gold la Summit-ul Cybersecurity McAfee MPOWER, unde experții în securitate pot afla noutăți despre cele mai recente și mai inovatoare moduri de a evita atacurile cibernetice avansate.