Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Stefanini deschide un Centru Operațional de Securitate în România, atrasă şi de faptul că Bucureștiul va găzdui Centrul Cyber al UE

Compania braziliană Stefanini deschide la Bucureşti un centru operațional de securitate pentru a acoperi nevoile clienților companiei din regiunea EMEA.

Dacă în urmă cu câțiva ani, companiile cheltuiau mult pe produse de securitate cibernetică, în ultimul timp, ele sunt din ce în ce mai interesate de serviciile externalizate de securitate cibernetică, efectuate de profesioniști cu înaltă pregătire, specializați, iar pandemia a crescut importanța acestui domeniu”, spune Farlei Kothe, CEO Stefanini EMEA. „Așadar, în ciuda recesiunii economice pe care am văzut-o anul trecut, unele companii și-au dublat sau chiar triplat bugetul de securitate cibernetică, în special pe fondul creșterii telemuncii, care vine la pachet cu pericole mai mari. O altă oportunitate pe care o vedem este faptul că Bucureștiul va găzdui Centrul european de competență în domeniul securității cibernetice, hub-ul care distribuie finanțări UE și naționale pentru proiecte de cercetare în domeniul securității cibernetice în întregul bloc comunitar.

SOC-ul Stefanini din București deservește deja mai multe companii globale stabilite în Europa și are în plan o creștere anuală de 120%, în timp ce se estimează că piața va crește cu 12% în 2021.

Suntem foarte încrezători că nivelul de competențe și expertiză pe care îl aducem pe piață este unic, mai ales că lucrăm îndeaproape cu colegii noștri din compania Stefanini – Rafael din Brazilia, precum și cu Cyber ​​Smart Defence, joint venture-ul pe care l-am încheiat în România toamna trecută. Putem oferi servicii de top 24/7/365 oriunde în lume, putem oferi un concept unui client în câteva zile și personalizăm fiecare proiect și fiecare soluție pe care o oferim clienților noștri”, explică CEO-ul Stefanini EMEA.

Furnizor de servicii IT de mai bine de 33 de ani, în 41 de țări din întreaga lume, Stefanini a intrat pe piața securității cibernetice în 2016, când a început un joint-venture cu Rafael Advanced Defense Systems din Israel. Compania folosește tehnologia Rafael concepută pentru securitatea cibernetică de nivel militar și propriile canale de vânzare globale. Serviciile de securitate gestionate de Stefanini Rafael Segurança e Defesa au crescut rapid în Brazilia de când a fost anunțat joint-venture-ul. Compania a deschis în curând un alt SOC pentru America Latină.

În România, în 2020, Stefanini a făcut echipă cu Cyber ​​Smart Defence, una dintre cele mai dinamice companii de securitate cibernetică din țară, iar joint venture-ul rezultat și-a propus să atingă o cifră de afaceri de până la 5 milioane de euro în următorii 3 ani.

„La Stefanini Group, ne dorim o creștere organică puternică, dublată de o strategie bine definită de achiziții și asocieri în Europa și în întreaga lume”, adaugă Farlei Kothe. „Planul nostru este de a adăuga cel puțin 2 noi proiecte în portofoliu în fiecare an și în curând vom anunța o nouă achiziție în România.”

Stefanini își propune să își extindă oferta de servicii de securitate cibernetică la nivel global. Cu 60 de experți la nivel mondial, această divizie realizează aproximativ 1% din venitul global al companiei, cu obiectivul de a ajunge la 5% în următorii doi ani.

Amenințările în materie de securitate cibernetică din zilele noastre sunt fără precedent: poți deveni hacker cu mai puțin de un dolar investit pe dark web, iar companiile care au fost atacate își dau seama, de obicei, abia după câteva sute de zile”, spune Alex Bertea, Chief Cybersecurity Strategist, Stefanini EMEA (foto). „Putem furniza servicii de securitate cibernetică strategice, tactice și operaționale, care sunt complet personalizabile, ajutând clienții să își planifice și să își execute planul general de securitate cibernetică și să își adapteze acțiunile într-o manieră agilă, asigurându-ne că totul este pe deplin aliniat cu obiectivele lor de business în era transformării digitale.