Ubisoft București se mută într-o nouă clădire de birouri

Ubisoft București își anunță planul relocare în 2021 într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park aflat în zona Jiului și dezvoltat de către Portland Trust. „După 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat să le oferim angajaților noștri un spațiu de lucru plăcut și confortabil, a venit momentul să facem un pas înainte. Am vrut ca Portland Trust să construiască viitorul nostru sediu, care sa asigure cel mai bun mediu pentru nevoile și creativitatea echipelor noastre aflate în creștere. De asemenea, dedicăm un spațiu de peste 750 de metri pătrați pentru desfășurarea proiectelor noastre educaționale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studenților care se pregătesc pentru o carieră în industria jocurilor video”, precizează Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft București.

Industria jocurilor video se află în plin proces de transformare în ceea ce privește noile tehnologii folosite. În acest context, Ubisoft și-a propus să fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atât din punct de vedere numeric, cât și în ceea ce privește nivelul de expertiză. Pentru a se putea dezvolta și integra noile tendințe în activitatea companiei, una dintre prioritățile Ubisoft București este să creeze cel mai bun mediu de lucru, un element important pentru atragerea și motivarea talentelor de top.

Ne dorim să creăm un sediu care să satisfacă pe deplin nevoile partenerului nostru, fără a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care sa încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spațiul de lucru. De asemenea, în linie cu viziunea noastră despre menținerea unui mediu înconjurător cât mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai înalte standarde de eficiență și sustenabilitate energetică și vom realiza toate demersurile pentru obținerea acreditării BREEAM Excellent”, precizează Florin Furdui, Country Head Portland Trust.

Ubisoft Bucureși va ocupa aproximativ 30.000 de metri pătrați din proiectul J8 Office Park, localizat în imediata apropiere a stației de metrou Jiului.

Noul birou este proiectat pentru a oferi o experiență de lucru îmbunătățită angajaților și pentru a încuraja un stil de viață sănătos și sustenabil.

Printre facilitățile clădirii se vor număra și o sală privată de sport mai mare, o cantină mai spațioasă, inclusiv zone de gaming și relaxare pe fiecare etaj.

De asemenea, noul sediu va include un spațiu verde dedicat exclusiv angajaților, o zonă de parcare optimizată cu tehnologie de recunoaștere automată a vehiculelor, stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete.