Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Prima întâlnire French Tech București

Comunitatea de business French Tech București, un hub care reunește fondatori de start-up-uri, investitori și alte părți interesate din ecosistemul start-up-urilor, a avut prima sa întâlnire, pe 13 noiembrie, în cadrul unei recepții care a avut loc la Reședința Franței, în prezența Ambasadoarei Franței în România, Michèle Ramis (foto), și al președintelui French Tech București, Gregoire Vigroux.

La eveniment au mai participat, de asemenea, reprezentantul French Tech Belgrad, Nikola Rabrenović, dar și numeroși oameni de afaceri din România și fondatori de start-up-uri.

Cu această ocazie, Michèle Ramis a pus în evidență care este rolul jucat de French Tech în ecosistemul start-up-urilor : „Filosofia comună a comunităților French tech se articulează în jurul a trei piloni : sprijinirea start-up-urilor franceze care doresc să stabilească parteneriate internaționale; crearea și animarea unei rețele de potențiali investitori, capabili să contribuie la dezvoltarea și extinderea noilor companii; încurajarea punerii în comun a talentelor între țările noastre”.

La rândul său, Gregoire Vigroux a explicat care sunt principiile de funcționare ale French Tech și beneficiile puse la dispoziția celor care fac parte din această rețea.