Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Obiective strategice Dell Technologies – Schimbări în societate până în 2030

SAN FRANCISCO, CA - SEPTEMBER 25: Dell CEO Michael Dell delivers a keynote address during the 2013 Oracle Open World conference on September 25, 2013 in San Francisco, California. The week-long Oracle Open World conference runs through September 26. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Dell Technologies inaugurează un nou deceniu de responsabilitate și inovație, cu obiective de proiecte vizionare, care vor propulsa impactul social al societății la nivel mondial. „Deblocarea puterii datelor va avansa umanitatea mai mult decât orice altă forță în următorul deceniu”, precizează Michael Dell (foto), președintele și director executiv Dell Technologies. „Ne-am angajat să punem această putere la dispoziția comunităților din întreaga lume, astfel încât să putem avansa împreună”.

Obiectivele sunt elementul principal al planului Progress Made Real 2030 al companiei și se bazează pe convingerea că tehnologia și datele combinate cu spiritul uman sunt și vor fi întotdeauna forțe pozitive în lume.

Impactul colectiv al tehnologiei, prezenței și expertizei

În următorul deceniu, Dell Technologies își va folosi prezența globală, portofoliul tehnologic vast și expertiza pentru a produce un impact semnificativ și măsurabil asupra societății și a planetei. Până în 2030, compania va:

Promova sustenabilitatea

• Va recicla un produs echivalent pentru fiecare produs pe care un client îl cumpără

• Va conduce economia circulară cu mai mult de jumătate din conținutul produsului realizat din materiale reciclate sau regenerabile

• Va utiliza material 100% reciclat sau regenerabil pentru toate ambalajele

• Va pune la dispoziție dezvoltarea competențelor viitoare pentru lucrătorii din lanțul lor de aprovizionare

• Va conduce un program climatic cuprinzător pe bază de știință, stabilind obiectivele de emisii în cadrul fabricilor, lanțului de aprovizionare și operațiunilor pentru utilizarea de către clienți a produselor noastre, inclusiv parteneriatul cu furnizorii pentru a atinge un obiectiv de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră de 60% pe unitatea de venit până în 2030

Cultiva incluziunea

• Va prelua, dezvolta și menține femeile astfel încât acestea să reprezinte 50% din forța de muncă internațională a societății și 40% din managerii la nivel mondial

• Va prelua, dezvolta și menține membrii de echipă negri / afro-americani și hispanici, astfel încât aceștia să reprezinte 25% din forța de muncă a societății în SUA și 15% din managerii americani

• Va educa anual 95% din toți membrii echipei cu privire la discriminarea inconștientă, hărțuirea, micro-agresiunile și privilegiul

Transforma vieți

• Va promova sănătatea, educația și oportunitatea economică a unui miliard de persoane

• Va transforma digital 1.000 de organizații non-profit

• Va obține participarea a 75% din membrii echipei la oferirea caritabilă și voluntariat în comunități

Etica și confidențialitatea sunt fundamentale pentru strategiile de impact corporativ și social ale Dell Technologies și sunt esențiale pentru executarea îndeplinirii obiectivelor din 2030. Societatea stabilește ritmul în confidențialitate și transparență, automatizând complet procesele de control al datelor, facilitând accesul, ștergerea sau partajarea datelor personale ale clienților. Pentru a mări pasiunea membrilor și a partenerilor echipei pentru etică și integritate, societatea va folosi instrumente digitale pentru a ușura informațiile, măsurarea și monitorizarea problemelor de conformitate folosind datele digitale.

Pentru lista completă a obiectivelor pentru 2030, consultați delltechnologies.com/2030goals. Aceste proiecte vizionare, dar viabile, sunt cuprinzătoare, adânc înrădăcinate în afaceri și concepute pentru a îmbunătăți strategia Dell Technologies și pentru a-și susține scopul de a promova progresul uman.

Accelerarea progresului, împreună

Clienții se află în centrul strategiei de impact social Dell Technologies, ghidând fiecare decizie pe care societatea o ia și notificând prioritățile pentru obiectivele pentru 2030. În afară de a solicita contribuția clienților, societatea a angajat terțe părți, având în vedere Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale U.N. și Declarația mesei rotunde comerciale cu privire la scopul unei corporații. Dell a anchetat și membrii echipei pentru a evalua problemele și oportunitățile cele mai critice pe care le văd în munca lor și în lume.

Avem o responsabilitate deosebită de a aplica întreaga putere a Dell Technologies pentru a transforma viețile și societatea”, a declarat Karen Quintos, directorul servicii clienți Dell Technologies. „Combinând portofoliul nostru tehnologic, nivelul mondial, talentul membrilor echipei și parteneriatele cu clienții, putem genera un impact pozitiv semnificativ. Agenda noastră pentru 2030 este cuprinzătoare și profund încorporată în afacere. Obiectivele proiectelor vizionare ne obligă să depășim cu mult schimbările elementare. În unele cazuri, încă mai lucrăm pentru a descoperi cum vom ajunge acolo, dar știm că schimbările și inovațiile semnificative încep cu un mare angajament.”

Maximizarea impactului Progress Made Real (Progresului Devenit Real) necesită stimularea tuturor părților interesate și aplicarea pe deplin a abilităților și pasiunilor clienților, partenerilor și membrilor echipei în sprijinul obiectivelor pentru 2030, acționând zilnic cu etică și integritate.

Susține, educa și ajuta Guvernul

Pentru a ajuta la utilizarea datelor pentru a depăși cele mai importante provocări ale umanității în următorul deceniu, Dell Technologies a întocmit o hartă pentru politica publică a progresului devenit real pentru 2030 și va susține activ politicile publice pentru a conduce rezultatele noastre dorite înspre promovarea sustenabilității, includerea cultivării, transformarea vieții și respectarea eticii și confidențialității.