Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Plant an App se listează în Microsoft Marketplace

Compania românească Plant an App, lansată în decembrie 2019, după asimilarea DNN Sharp, integrează serviciul de cloud Azure de la Microsoft și se listează în Microsoft Marketplace.

Plant an App, condusă de  Bogdan Liţescu, este o platformă de dezvoltare low-code prin care companii din întreaga lume pot construi software de business mai rapid.

În februarie 2020, Plant an App s-a alăturat programului Microsoft for Startups. Acum, compania urmărește atingerea  statutului de Microsoft co-sell ready, ceea ce presupune activități de vânzări comune.

Astfel, beneficiază de suport și mentorat pentru dezvoltarea unui plan pentru a se extinde pe diferite piețe și asistență pe partea de vânzări și marketing. În același timp, Plant an App va primi și asistență în planificarea financiară, credite Azure în valoare de 120.000 dolari și acces gratuit la resurse precum Cloud din Microsoft Azure și Github Enterprise. Platforma Azure a fost construită și cu gândul la startup-uri, având funcții precum extinderea proiectelor din lumea open source în cloud ca servicii managed, fiind integrate cu soluții performante de identity management (AAD), monitorizare și insights (Azure Monitor, Application insights), alertare (Alterts), recomandări (Azure Advisor), analiza datelor (Log Analytics) și numeroase alte opțiuni.

Daniel Rusen, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România, explică faptul că „Tehnologia low-code începe să devină parte din cultura organizațiilor inovatoare și cu o rată rapidă de creștere. Acest moment dovedește nu doar adoptarea în masă a acestei tehnologii, ci și o schimbare de paradigmă, permițând departamentelor IT și de business să lucreze mult mai colaborativ și să fie cu un pas înaintea așteptărilor clienților. Alături de Plant an App ca partener de încredere, Microsoft participă la revoluția „citizen developers” și vedem o valoare extraordinară în ceea ce privește transparența și optimizarea fluxurilor de lucru pentru colaboratorii și clienții noștri”.

Plant an App oferă soluții de transformare digitală pentru companii și entități globale, cum ar fi US Navy, Guvernul Bermuda, Vel Health sau Equifax. Tehnologia pe o care propune se adresează atât liderilor de transformare digitală din sectorul privat, cât și celor din sectorul public.