Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Parteneriat SES și Microsoft – Servicii media gestionate în cloud

SES a anunțat încheierea unui parteneriat cu Microsoft, prin care va furniza servicii de distribuție media gestionate în cloud pentru radiodifuzori, de pe platforma Microsoft Azure. Utilizând capabilitățile cloud și AI ale platformei Azure, alături de expertiza sa în servicii administrate pentru cele mai importante companii media si distribuitori de conținut din lume, SES vrea să redefinească serviciile media distribuite în cloud. „Colaborarea noastră cu Microsoft Azure ne va permite să ducem portofoliul nostru de servicii media și distribuție la următorul nivel”, precizează Ferdinand Kayser (foto), CEO of SES Video. „Serviciile noastre de cloud vor fi unice în industrie și vor oferi scalabilitate și flexibilitate, alături de o calitate în continuă creștere a serviciilor de transmisie, grație celor mai recente evoluții ale soluțiilor AI și machine learning.”

Noua platformă va furniza un serviciu „end-to-end” de distribuție media pe Microsoft Azure, având la bază un acord privind nivelul garantat al serviciilor (service-level agreement), prin care va oferi radiodifuzorilor și companiilor media flexibilitatea și gradul de scalabilitate esențiale în industria media de astăzi. Serviciul va aduce în cloud conținut relevant și va furniza funcționalități inovative care vor acoperi întregul circuit al conținutului video – încărcare, playout și distribuție. Astfel, companiile media își vor putea redimensiona rapid capacitatea, răspunzând cererii în creștere de vizionare a conținutului video pe orice ecran.

SES a prezentat un demo al noului serviciul de distribuție media pe platforma Microsoft Azure la evenimentul IBC 2019 (Amsterdam, 13-17 septembrie). Vizitatorii au putut vedea cum funcționează serviciile „playout” administrate pe Azure, inclusiv „playout” master și localizat, cu detectare de reclame și înlocuire. De asemenea, au fost evidențiate avantajele unei transmisii live IP codate multicanal, eficiente și de calitate, administrate 24/7 de SES pe platforma Azure.

SES, liderul operatorilor de sateliți la nivel mondial, ajunge în peste 355 de milioane de locuințe la nivel mondial (peste 1 miliard de oameni) și distribuie peste 8.200 de canale prin flota sa de sateliți. Recenta consolidare dintre subsidiara de servicii video MX1 și divizia SES Video permite SES să administreze zilnic peste 525 de canale și să distribuie peste 8.400 de ore de streaming online video, inclusiv 620 de ore de sport premium și evenimente live. Intrarea pe piață cu o soluție consolidată de infrastructură video și servicii arată că SES va accelera extinderea la nivel global a soluțiilor și serviciilor de distribuție de conținut hibrid liniar și non-liniar.

Tad Brockway, Corporate Vice President, Azure Storage, Media, & Edge, Microsoft Corp.: „Radiodifuzorii și companiile media au nevoie de soluții pentru a oferi servicii de calitate înaltă la nivel global, cu cel mai înalt nivel de flexibilitate, scalabilitate și fiabilitate. Ne bucurăm să lucrăm împreună cu SES pentru a oferi aceste noi soluții pe platforma Azure.”