Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Jeff Boudreau – „Infrastructura autonomă PowerOne automatizează tehnologia informatică”

Dell Technologies dezvăluie infrastructura autonomă Dell EMC PowerOne pentru a facilita implementarea, gestionarea și consumul informatic pentru organizații. PowerOne integrează PowerEdge computing, stocarea PowerMax, rețeaua PowerSwitch și virtualizarea VMware într-un singur sistem combinat cu un motor de informații încorporat pentru a automatiza mii de pași manuali în ciclul său de viață. „Infrastructura autonomă PowerOne automatizează tehnologia informatică, astfel încât clienții să se poată concentra mai puțin pe gestionarea tehnologiei și mai mult pe beneficiul acesteia”, precizează Jeff Boudreau (foto), președinte Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. „În timp ce privim spre viitor, PowerOne pune la dispoziție un salt extraordinar înainte. Ajută clienții să se concentreze asupra valorificării puterii datelor, permițând echipelor informatice să inoveze și să atingă mai rapid obiectivele de business.”

Infrastructura autonomă PowerOne le permite utilizatorilor să se concentreze asupra rezultatelor

În centrul operațiunilor autonome ale PowerOne se află încorporat un motor de automatizare avansat. PowerOne le permite utilizatorilor să se concentreze asupra activității lor, indiferent dacă aceasta înseamnă prestarea volumului de muncă, aplicații sau dezvoltarea de noi produse și servicii. Asemenea asistenței pe benzi, navigația și alte caracteristici ale vehiculelor autonome, vehiculul face cele mai multe operații de unul singur, în timp ce pasagerul trebuie să-i comunice mașinii destinația dorită. Automatizarea avansată a PowerOne permite administratorilor să declare rezultatul comercial dorit, iar sistemul calculează cea mai bună modalitate de a face restul.

Motorul de automatizare profită de o arhitectură de microservicii Kubernetes și folosește fluxurile de lucru Ansible pentru a ajuta utilizatorii automatizând configurația și aprovizionarea componentelor, prin livrarea unui centru de date gestionat de clienți drept serviciu.

PowerOne oferă o interfață de programare (API) unică la nivel de sistem, oferind utilizatorilor controlul pentru a crea grupuri de resurse specifice obiectivului comercial. Această API poate fi legată de instrumente existente, cum ar fi portalurile de servicii, pentru a furniza operațiuni informatice programabile versus manuale. Aceasta este cunoscută sub denumirea de Infrastructură ca și Cod – eliminând practic necesitatea conectării la sistemele individuale de gestionare a componentelor. Cu PowerOne, organizațiile pot crea clustere VMware gata pentru volumul de lucru cu doar câteva clicuri2.

Exemple de beneficii autonome PowerOne includ:

Instalarea și configurarea de viteze Launch Assist cu ajutorul fluxurilor de lucru încorporate pe baza proiectelor validate de VMware și a celor mai bune practici Dell EMC. PowerOne ajută la economisirea timpului automatizând instalarea și configurarea clusterelor hardware și VMware.

Lifecycle Assist ajută la reducerea riscului pe care îl aduce cu sine infrastructura, prin simplificarea operațiilor zilnice și a managementului ciclului de viață cu actualizări și validări automate ale sistemului modular, verificând continuu setările corecte de hardware și firmware.

Expansion Assist potrivește infrastructura cu nevoile comerciale prin adăugarea, eliminarea sau reatribuirea capacității și a resurselor prin caracteristici de aprovizionare și scalare automatizate. Clienții pot alinia mai ușor operațiunile la cerințele comerciale.

Sistemul multifuncțional oferă puterea Dell Technologies

PowerOne este proiectat pentru a oferi serviciile, siguranța și rezistența de care au nevoie aplicațiile critice de inteligență artificială (AI) și în curs de dezvoltare ale misiunii și de învățare automată (ML), oferind în același timp o integrare ușoară în seturile de instrumente de gestionare cloud, cum ar fi VMware vRealize.

Componentele PowerOne includ:

Controller PowerOne: acest aparat de bord este motorul automatizării. Utilizează o arhitectură de microservicii Kubernetes și fluxuri de lucru Ansible pentru a automatiza configurația, furnizarea și gestionarea ciclului de viață a componentelor.

PowerEdge MX: designul unic, no-mid-plane, al acestui server modular permite PowerEdge MX să sprijine mai multe generații de versiuni de tehnologie, cum ar fi microprocesoare, noi tipuri de stocare și o nouă inovație a conectivității, departe în viitor. PowerOne automatizează această infrastructură cinetică, alocând resurse după cum este necesar pentru a oferi o experiență de calcul cu adevărat dinamică, care se ajustează în funcție de necesități.

PowerSwitch: Dell EMC schimbă puterea unora dintre cele mai mari medii virtuale din lume și oferă utilizatorilor o gamă de sisteme de operare care să se potrivească cel mai bine cerințelor lor. PowerOne reduce complexitatea prin abstractizarea și automatizarea schimbării hardware-ului, astfel încât rețeaua virtuală este furnizată automat pentru un volum de lucru VMware.

PowerMax: cel mai rapid sistem de stocare3 din lume oferă performanțe fără complexitate printr-o combinație de arhitectură puternică, operații simple și inovație de încredere. Pentru un plus de simplitate și pentru a accelera operațiunile, PowerOne automatizează furnizarea și zonarea stocării și extinde în mod dinamic noi grupuri de cluster atunci când detectează noi resurse.

PowerProtect: pentru a proteja valoarea datelor, PowerOne poate beneficia, de asemenea, de portofoliul complet de protecție a datelor PowerProtect pentru a răspunde cerințelor în continuă creștere și de guvernare. Aceasta oferă stocare de protecție compatibilă cu cloud, aparate integrate și soluții definite de software.

Pentru a ajuta organizațiile să-și realizeze beneficiile de producție și mai rapid, Dell Technologies Services oferă servicii de consultanță și migrare ProConsult, experți la fața locului ProDeploy pentru a accelera adopția și ProSupport Plus pentru sprijin continuu cu un singur punct de contact.4

Alăturându-se familiei Dell Technologies Cloud ca și proiect validat, Dell EMC PowerOne ajută clienții să-și simplifice calea către cloud-ul hibrid prin combinarea puterii infrastructurii Dell EMC cu software-ul cloud-ului VMware. Acest lucru ajută la înlăturarea complexității de gestionare a mai multe tipuri de cloud prin aducerea de infrastructură și operațiuni consistente în cloud-ul privat, în cel public și în locațiile finale.

Consumul flexibil Dell EMC PowerOne oferă infrastructură la fața locului, la cerere

Volumul de lucru modern are nevoie de capacitatea de a ajusta la cerere pentru a satisface cerințele comerciale în schimbare. PowerOne este disponibil prin intermediul noii optiuni Dell Technologies on Demand, care le permite clienților și partenerilor de canal să facă afaceri în moduri care să aibă sens pentru aceștia. Dell Technologies on Demand oferă o agilitate cloud hibridă asupra controlului și performanței infrastructurii locale. Clienții plătesc doar pentru ceea ce folosesc atunci când o folosesc – la fel ca și un serviciu. Acest lucru facilitează planificarea, bugetul, implementarea și gestionare de către organizații a întregului ciclu de viață informatic.

Cu Dell Technologies on Demand, societățile pot alege între mai multe opțiuni flexibile de plată pe utilizare, alături de asistență globală, implementare și servicii gestionate, toate concepute pentru a simplifica și reduce gestionarea informaticii locale. Acest lucru oferă clienților libertatea de a schimba cheltuielile cu infrastructura informatică din cheltuieli de capital unice în cheltuieli operaționale în desfășurare într-un mod previzibil și inteligent.

Disponibilitate

Dell EMC PowerOne va fi disponibil la nivel mondial pe data de 22 noiembrie 2019.

Declarație analist

Eric Sheppard, VP de cercetare, platforme și tehnologii de infrastructură, IDC
Valoarea IT s-a schimbat dramatic pentru organizațiile din întreaga lume. Infrastructura informatică este acum privită ca un motor al rezultatelor comerciale critice, mai degrabă decât ca un set static de bunuri care necesită nenumărate ore de management. Dell EMC a conceput clar PowerOne pentru o astfel de lume oferind o infrastructură critică pentru misiune, capabilă să furnizeze operațiuni informatice autonome autentice”.

Declarație partener

Stephen Ayoub, director executiv, Data Blue – „Clienții noștri doresc să elimine cât mai multă complexitate pentru a putea fi atât mai strategici, cât și mai eficienți. Cu PowerOne, aceștia pot evita întreținerea de rutină a infrastructurii pentru a se concentra asupra rezultatelor transformaționale de valoare mai mare. Aceasta înseamnă o utilizare mult mai eficientă a timpului și resurselor lor.”