Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

OPPO: suntem primul OEM cu noua versiune Android 11

OPPO a lansat astăzi ColorOS 11, la scurt timp după anunțul Google Android 11, fiind primul producător de sisteme de operare originale (OEM OSes) care oferă utilizatorilor cea mai recentă versiune Android 11.

Astfel, utilizatorii își pot seta propriul mod Always on Display, wallpapers, fonturi, iconițe sau tonuri de apel. De asemenea, cea mai recentă versiune completează stocul modului de noapte oferit de Android datorită celor trei scheme de culori și niveluri de contrast. În același timp, OPPO Relax 2.0 permite utilizatorilor să își creeze propriul mix white noise/de sunete relaxante și oferă o colecție amplă și imersivă de sunete din orașele din întreaga lume.

ColorOS 11 are funcție de traducere instantanee prin apăsarea ecranului cu 3 degete, disponibilă prin Google Lens, prima funcție creată de OPPO și Google. Aceasta surprinde și traduce texte cu ajutorul unui singur screenshot realizat folosind trei degete.

Flexdrop, o altă funcție nouă, oferă o soluție simplă pentru multi-tasking. Utilizatorii pot astfel să urmărească un videoclip și să scrie un mesaj în același timp. De asemenea, utilizatorii pot controla și comuta între diferite dispozitive inteligente pentru acasă prin intermediul noului meniu Device Control, fără a fi nevoiți să își instaleze aplicații suplimentare. 

Cu noul mod Super Power Saving puteţi alege șase aplicații care să ruleze atunci când nivelul bateriei este scăzut. În același timp, Battery Guard previne daunele cauzate de încărcarea prelungită la o tensiune instabilă prin învățarea obiceiurilor utilizatorului. Pe timpul nopții, încărcarea este oprită atunci când ajunge la 80% și este reluată înainte ca utilizatorul să se trezească.

Deși rata de împrospătare a imaginii din ce în ce mai rapidă reprezintă un avans al industriei, smartphone-urile se confruntă deseori cu probleme de lag. Pentru a combate acest lucru, ColorOS 11 a introdus funcția UI First 2.0, care combină motorul de reducere a lag-urilor dezvoltat de OPPO și Quantum Animation. Aceasta mărește utilizarea memoriei RAM cu 45%, îmbunătățind rata de răspuns cu 32% și frame rate-ul/rata de cadre cu 17%.

AI App Preloading învață obiceiurile utilizatorului pentru a preîncărca cele mai utilizate aplicații, minimizând astfel timpul de așteptare. De asemenea, SuperTouch identifică scenariile de utilizare și optimizează viteza timpului de.

ColorOS 11 încorporează cele mai noi opțiuni de stoc ale versiunii Android 11 și creează în același timp o serie de caracteristici suplimentare de protecție a confidențialității și securitate a datelor. Private System dublează aplicațiile și datele, creând o copie independentă a informației originale, care poate fi accesată doar prin intermediul unei scanări a amprentei sau a unei parole suplimentare.

Noul shortcut către App Lock permite utilizatorilor să își blocheze aplicațiile cu ajutorul unei parole, a unei amprente sau recunoașterii faciale. De asemenea, sistemul de permisiuni a fost îmbunătățit prin permisiunile temporare, care resetează accesul la cameră, microfon și locație atunci când aplicația este închisă. În același timp, funcția de auto-reset restabilește setările implicite de permisiune ale unei aplicații, atunci când aceasta nu a mai fost folosită un timp îndelungat. Pentru a preveni accesul unor aplicații malițioase la datele altor aplicații, spațiul de stocare limitat restricționează accesul aplicațiilor la datele telefonului, solicitând permisiunea utilizatorului.