Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Chatboţii DRUID dezvoltaţi în România lucrează pentru organizaţii financiare şi guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă şi Insulele Pacificului de Sud

Compania românească DRUID, înfiinţată de Liviu Drăgan şi specializată în dezvoltarea de chatboţi, a semnat un parteneriat cu Microelectronic Group, unul dintre principalii furnizori de soluții software, servicii și echipamente pentru piețele financiare și guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă și Insulele Pacificului de Sud.

Cele două entităţi vor oferi soluții de automatizare conversaţională pentru companii din întreaga regiune Australasia şi vor lucra, de asemenea, pentru hiper-personalizarea serviciilor de identificare, structurare şi distribuţie automată a documentelor prin orice canal digital de comunicare, într-un mod conversaţional, simplu.

Încă din anul 1975, Microelectronic lucrează cu organizaţii financiare şi guvernamentale pentru a iniţia reduceri semnificative de costuri prin simplificarea şi automatizarea proceselor interne.

Pandemia a modificat puternic comportamentul de consum, ducând la o accelerare a automatizării unor procese în cadrul proiectelor de transformare digitală. Căutăm permanent soluții moderne, care să susţină nevoia crescută de interacţiune şi colaborare la distanţă şi suntem încântați să începem colaborarea cu DRUID. Parteneriatul ne va ajuta să adăugăm componente conversaţionale soluțiilor noastre de automatizare, alimentate de tehnologia inteligentă dezvoltată de DRUID.” explică Matt Murgia, Digital Practice Lead, Microelectronic Solutions.

Irina Dochițu, Partner Account Manager, DRUID SA, declară: “Mă bucur că DRUID a ajuns pe radarul Microelectronic, un furnizor puternic de soluţii pentru zona financiar-bancară, care a crescut accelerat în ultimii ani datorită reputației de a pune clientul pe primul loc. Avem oportunitatea fantastică de a colabora cu o echipă literată în procese financiare, care poate aduce multă valoare tehnologiei DRUID. Ne aşteptăm ca chatboţii pe care îi oferim organizaţiilor financiare din toată lumea să fie capabili, în foarte scurt timp, să poarte discuţii într-un limbaj financiar la un nivel superior”.