Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

moto g9 plus ajunge în România, via Altex, la 999 lei

moto g9 plus, lansat astăzi la nivel global, va fi disponibil pe piața din România din 24 septembrie în magazinele Altex și online pe altex.ro, la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.

Căștile motobuds se pot încărca direct de la dispozitivul Motorola, folosind doar 3% din bateria telefonului pentru 5 ore de content audio.

Conform studiilor despre preferințele utilizatorilor de smartphones, un telefon cu ecran mai mare este potrivit pentru orice tip de activitate, de la creare de conținut multimedia, jocuri și activități de business. În plus, odată cu schimbările din ultima perioadă și adaptarea la noul normal, în care tehnologia este o parte importantă a vieții cotidiene, un ecran mai mare este util inclusiv celor care își desfășoară munca de acasă sau celor care învață online.

Noul dispozitiv Motorola moto g a fost dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la consumatori.

Are un sistem de camere quad de 64MP, o baterie masivă de 5000mAh și cel mai mare ecran de pe un telefon moto g, 6,8” Max Vision FHD+.

Camera principală a lui moto g9 plus are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectivul cu unghi foarte larg care surprinde realitatea exact așa cum este văzută cu ochiul liber, cu o cameră Macro Vision pentru detalii minuscule care permite apropierea de subiect cu de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard și cu senzorul de adâncime care surprinde portrete cu aspect profesional.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 730G încorporat în moto g9 plus are capabilități AI. De asemenea, are o performanță cu 57% mai rapidă și o eficiență energetică îmbunătățită cu 20%.

moto g9 plus are cel mai mare ecran folosit pe un dispozitiv moto g, cu un afișaj de 6,8″ Max Vision FHD+ cu HDR10. Vine cu 128 GB spațiu de stocare pentru fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, și se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria masivă de 5000 mAh a lui moto g9 plus oferă două zile de autonomie cu o singură încărcare, pentru muzică timp de 147 ore, videoclipuri timp de 19 ore sau navigare pe site-uri web timp de 14 ore. În plus, încărcătorul TurboPower™ 30 oferă 12 ore de baterie, în mai puțin de 10 minute de încărcare.

Are un buton dedicat Google Assistant situat pe partea laterală a telefonului

Deține și My UX care include toate Experiențele Moto deja cunoscute, precum și o varietate de noi caracteristici personalizabile. Cu My UX, utilizatorii își pot crea propriile teme ale dispozitivului alegând dintre fonturi, culori, pictograme și animații ale senzorului de amprentă, astfel încât telefonul să fie unic.