Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Tabletele Huawei MediaPad, în promoţie, de la 529 lei

Tabletele Huawei MediaPad T3 și MediaPad T5 sunt la promoţie, în perioada următoare, la preţuri de la 529 lei, în funcție de modelul şi configurația tabletei.

Tabletele Huawei MediaPad vin cu aplicația Kids Corner preinstalată. Aplicația conţine o serie de jocuri pentru copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. Jocurile sunt disponibile în 22 de limbi oficiale ale UE, iar formatele jocurilor variază de la quiz-uri simple la puzzle-uri şi jocuri de acţiune, în funcție de categoria de vârstă. Kids Corner permite partajarea conținutului pe mai multe dispozitive.

Huawei MediaPad T3 are doar 7,95 mm grosime şi cântărește 460 de grame. Are ecran IPS HD de 9.6″ şi baterie de 4800mAh.

Până pe 17 aprilie, Huawei MediaPad T3 Wi-Fi, cu o configurație de 16GB + 2GB RAM  este disponibilă în magazinele Altex, la prețul de 529 lei, de la 749 lei, prețul inițial, în limita stocului disponibil.

Modelul Media Pad T3 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 2GB RAM este disponibil în magazinele eMAG, la un preț special de 619 lei.

Tot în magazinele eMAG, tableta Huawei Media Pad T3, cu o configurație de 32GB + 2GB RAM și o conectivitate SIM dispune de un preț promoțional de 699 lei în perioada campaniei, de la 999 lei.

Display-ul Full HD al tabletei HUAWEI MediaPad T5 are o rezoluție de 10.1″, difuzoare duale şi procesor octa-core cu o frecvență principală de până la 2,36 GHz.

Tableta Huawei MediaPad T5 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 3GB RAM poate fi achiziționată din Huawei Mobile Store, la un preț special de 699 lei, în limita stocului disponibil.

Până pe 14 aprilie, tableta Huawei MediaPad T5 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 3GB RAM este disponibilă la un preț special de 699 lei în toate magazinele Altex, în limita stocului disponibil,  de la prețul inițial de 899 lei.

„Tabletele Huawei MediaPad au o baterie ce oferă o autonomie de durată, un spațiu de memorie generos și un display cu un afișaj clar, iar acum, prin intermediul acestor colaborări cu partenerii de top, au și prețuri speciale. Aplicația Kids Corner preinstalată, spre exemplu, permite partajarea conținutului și a aplicațiilor, oferind activități interesante pentru toți membrii familiei.”, precizează Mircea Buza, Sales Director Open Market HUAWEI.