Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Nokia 8.1 și Nokia 2.3 trec la Android 11

Nokia 8.1 și Nokia 2.3 fac actualizarea la sistemul de operare Android 11[i], cele două modele de terminalele fiind lansate cu promisiunea a trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

Counterpoint Research a constatat că 98% dintre smartphone-urile Android oferă în continuare actualizări de software și de securitate inconsecvente sau inexistente[ii].

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

  • Gestionarea conversațiilor: rămâneți în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc.
  • „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google[iii] sau comenzile vocale, puteți obține un instantaneu al întregii zile. Când trebuie să vă concentrați sau să vă relaxați, aveți la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
  • Resetarea automată a permisiunilor: smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru vă va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.

[i]Termenele de actualizare vor varia în funcție de piață și depind de operator. În primă fază, pentru Nokia 8.1 și Nokia 2.3, noul sistem de operare este disponibil în rețeaua Telekom România.

[ii]Telefoanele Nokia conduc clasamentul încrederii – Cuprinzând diverse criterii luate în calcul, pilonii clasamentului încrederii au analizat comparativ brandurile care produc smartphone-uri Android de top.

[iii]Asistentul Google nu este disponibil în anumite țări și limbi vorbite. Acolo unde nu este disponibil, Asistentul Google este înlocuit de Căutarea Google. Verificați disponibilitatea la https://support.google.com/assistant.