Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

GTS Telecom investeşte 3 milioane euro în centrele sale de date din Bucureşti şi Cluj

GTS Telecom, membră a grupului Deutsche Telekom AG, va investi peste 3 milioane de euro în 2021 pentru consolidarea centrelor sale de date și Cloudși pentru integrarea unor noi tehnologii din zona de Cloud, securitate sau soluții de software.

Investiția totală de 3 milioane de euro este alocată pentru consolidarea, optimizarea și extinderea celor două centre de date proprii, localizate în București și Cluj-Napoca, a rețelei de transport și a platformelor de Cloud.

În anul 2020, GTS Telecom a înregistrat o creștere de peste 170% a cererii de soluții de securitate, respectiv de 30% a serviciilor susținute de centrele de date și platformele Cloud față de anul precedent.

GTS Telecom activează de peste 25 de ani pe piața locală. Compania și-a început activitatea oferind primele servicii de access internet, de tip dial-up, terestru și prin satelit, fiind de altfel primul furnizor comercial de servicii de profil.