Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Nokia 7.2 dispune de Adaptive Battery cu suport AI

Cu ocazia weekend-ului dedicat Halloween-ului, nu există o scuză mai bună pentru a surprinde cele mai înfiorătoare selfie-uri și poze de grup. Nokia 7.2 face parte din gașca ideală pentru Halloween și, datorită celor șapte virtuți, utilizatorii sunt siguri că vor realiza selfie-uri originale și că bateria va rezista până după ora vrăjitoarelor.

Telefonul care rezistă până la ora vrăjitoarelor

Nokia 7.2 dispune de Adaptive Battery cu suport AI, astfel telefonul prioritizează aplicațiile des folosite, pentru a conserva autonomia bateriei până la două zile de utilizare. De asemenea, petrecăreții vor putea sta mai mult timp în oraș, fără a se îngrijora cu privire la baterie.

„Boo-keh”: Conținut îngrozitor de bun

Fotografiile vor include și mai multe detalii decât de obicei de Halloween, cu ajutorul modurilor bokeh. Terminalul beneficiază în premieră de varii moduri bokeh ZEISS, prezente exclusiv pentru smartphone-urile Nokia, care recreează metoda prin care legendarele lentile ZEISS produc impact vizual ridicat și blur-ul specific – cu o cameră triplă ZEISS 4K, Nokia 7.2 va capta perfect distracția weekend-ului de Halloween.

Toți prietenii într-un singur cadru

De multe ori, poate părea complicat să captezi fotografia de grup perfectă, mai ales pe întuneric! Însă, cu ajutorul camerei ultrawide, Nokia 7.2 dispune de un câmp vizual de 118 grade, iar cu Optica ZEISS, utilizatorii vor aduce selfie-urile de grup la un nou nivel, fără a fi nevoie de vrăjitorii.

Totul e în detalii

Utilizatorii se pot accesoriza în acest weekend cu un smartphone costumat în verde, cu spate de sticlă satinat și model refractant specific.

Nu e panică!

Toate amintirile din weekend-ul de Halloween vor avea loc de cinste, întrucât utilizatorii Nokia 7.2 vor putea beneficia, gratuit, timp de trei luni, de abonamentul Google One. Astfel, aceștia se vor asigura că fotografiile, videoclipurile, mesajele sau alte documente vor fi stocate automat și în siguranță în cloud.

Pregătiți de îmbunătățiri constante

Utilizatorii pot fi siguri că telefonul va fi alături de ei pentru multe alte weekend-uri de Halloween, mereu actualizat cu cele mai recente funcții Android. Există un motiv pentru care telefoanele Nokia s-au clasat pe locul 1 în materie de actualizări de software și securitate, întrucât toate smartphone-urile din portofoliu primesc actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani și actualizări lunare de securitate timp de trei ani. Astfel, experiența de utilizare se îmbunătățește constant, fără cel mai mic efort.

Capital pentru mai multe dulciuri

Nokia 7.2 este extrem de avantajos – disponibil acum la prețul recomandat de 1.499 RON, restul poate fi cheltuit pe dulciuri!

Preț și disponibilitate

Nokia 7.2 este costumat în înspăimântătoarea culoare Cyan Green, perfectă pentru Halloween, dar și în Charcoal, cu varianta de memorie 6GB/128GB, la prețul recomandat de 1.499 RON.