Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

LXear – Start-up-ul românesc care creează gadget-uri pentru protejarea auzului

LXear este un start-up românesc înființat unul dintre cei mai afirmați ingineri de sunet din industria muzicală din România. Începând cu anul 2016, LXear a început producția de gadget-uri precum monitoare in-ear si antifoane, care au ca scop susținerea performanței pe scenă și protejarea auzului atât pentru artiști, cât și pentru oameni din afara domeniului muzical. „Valul de festivaluri, evenimente, ritmul alert în care trăim zi de zi, obiceiul de a ne pune căștile pe urechi ca să ne deconectăm și pur și simplu mediul urban care ne expune la zgomot sunt doar câțiva dintre factorii care dăunează auzului pe termen lung. Există lipsuri foarte mari în educație în ceea ce privește protejarea auzului, iar Organizația Mondială de Sănătate ne arată printr-un studiu că undeva la 1.1 miliarde de oameni, în special tineri, riscă să rămână fără auz și undeva la 40% dintre ei sunt expuși la medii zgomotoase, în special la evenimente. Sunt date publice la care toată lumea are acces, însă pentru mulți, nu sunt informații de inters. Ceea ce ne-am propus noi să facem este să oferim un gadget care să fie atât eficient, cât și confortabil și modern, iar în același timp, să aducem awareness asupra faptului că sănătatea e prioritară oricărui alt lucru, în special într-o lume dominată de sunet puternice”, precizează Andrei Grigore, fondator LXear

Printre artiștii care folosesc monitoarele in-ear LXear se află Delia, The Motans, Connect-R sau Mira.

LXear în industria muzicală

Gama de monitoare in-ear reprezintă produsele de top în activitatea LXear. Monitoarele in-ear sunt create folosind mulajele urechilor pentru o potrivire perfectă și materiale de înaltă calitate care să ofere confort pe scenă.

Cele două colecții care și-au câștigat notorietatea în rândul unor artiști renumiți sunt Neptune și Pluto, monitoare in-ear cu trei și respectiv, cu patru drivere incorporate. Folosind materiale speciale și imprimante inovatoare 3D, monitoarele in-ear sunt 100% custom-made, de la mulaj, la funcții și design. Noula colecție Saturn reprezintă produsul ideal pentru se adresează celor mai exigenți utilizatori de sisteme in-ear. Noul sistem folosește camere de rezonanță și tuburi acustice printate 3D, pentru a reda cel mai fidel și precis răspuns în frecvență.

LXear și antifoanele ISOL8 day-to-day

După ani de activitate în domeniul muzicii, specialiștii LXear au lansat o gamă de antifoane menite folosirii day-to-day pentru protecția auzului pe perioadă lungă de vreme. Expunerea la medii zgmotoase precum evenimentele, petrecerile, lucrul în construcții, sporturile cu motor, job-uri precum barman, bodyguard sau inginer de sunet, poate afecta auzul în timp sau poate duce la pierderea acestuia.

De asemenea, unul dintre cele mai dăunatoare obiceiuri este ascultatul muzicii la volum ridicat sau mediu în căști. Expunerea la frecvențele emise în ureche poate avea efecte adverse, de la pierderea subtilă a auzului, până la deficiențe precum tinitus. Folosirea unor dopuri de urechi din comerț, pentru un somn liniștit sau în călătorii nu oferă calitatea filtrării sunetelor dăunătoare, în timp ce o pereche de antifoane create după mulajul urechii și adăugarea unui filtru adecvat, protejează auzul pe termen lung.

Pentru realizarea antifoanelor, mulajul urechilor poate fi făcut de către specialiștii LXear sau prin intermediul unor cabinete de audiologie partenere din țară.