Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

BANG & OLUFSEN lansează ediția de 97” a televizorului BEOVISION HARMONY – noua experiență cinematografică începe de la 59.000 de euro

Ediția Beovision Harmony 97” vine cu cel mai mare ecran LG OLED de pe piață și noi fațete din lemn și aluminiu pentru boxe, create special pentru a se potrivi cu ecranul de 2,15 metri. Acestea creează un adevărat spectacol atunci când faţetele se despart pentru a dezvălui ecranul imens, aducând o notă de magie experienței home cinema, fidelă principiilor de design scandinave, măiestriei și calității audio de top. Beovision Harmony 97” va fi disponibil în magazine începând cu 15 mai şi va fi comercializat cu prețuri începând de la 59.000 euro.

Noua ediție Beovision Harmony va fi disponibilă în finisajele Black Anthracite, Natural Aluminium și Gold Tone combinate cu lemn. De asemenea, există și o soluție de design complet personalizabilă, prin serviciul Bang & Olufsen Atelier.

Noua dimensiune completează portofoliul actual, care include ecrane de 65”, 77”, 83”, și 88”, toate creând experiențe audio și video deosebite, indiferent de dimensiunea camerei. Televizorul Beovision Harmony poate fi, de asemenea, conectat fără probleme într-o configurație de sunet imersiv. Boxele de Interior Beolab 90, Beolab 50 sau Beolab 28 de la Bang & Olufsen sunt cea mai bună alegere pentru o experiență sonoră și mai captivantă, completând sistemul de sunet Harmony aplicat televizorului.

Fişă Bang & Olufsen

Bang & Olufsen este o marcă audio de lux fondată în 1925 la Struer, în Danemarca, de către Peter Bang și Svend Olufsen. Devotamentul și viziunea acestora stau și acum la baza companiei. Timp de aproape un secol, Bang & Olufsen a depășit limitele tehnologiei audio, iar compania continuă să se afle în fruntea inovației acustice. În prezent, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de un sunet de top, design atemporal și o măiestrie extremă. Produsele inovatoare ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele Bang & Olufsen, pe bang-olufsen.com și la retailerii parteneri. Compania are aproximativ 900 de angajați și operează în peste 70 de piețe inclusiv în România. Acțiunile Bang & Olufsen sunt listate la NASDAQ Copenhagen A/S.