Versiunea specială Stormtrooper Edition a căștilor Razer Kraken

Versiunea specială Stormtrooper Edition a căștilor Razer Kraken este cel mai nou membru al popularei familii de periferice Razer Stormtrooper Edition. Noua ediție păstrează caracteristicile căștilor originale Razer Kraken, dar are un design inspirat de cea mai temută armată din universul Star Wars. Căștile Razer Kraken Stormtrooper Edition sunt disponibile pe Razer.com la un preț pornind de la 119.99 euro.

Concepute pentru gameri și pentru jucători profesioniști deopotrivă, căștile Razer Kraken StormtrooperTM Edition încorporează difuzoare de 50mm special calibrate pentru a reda cu acuratețe și cele mai discrete efecte de sunet, dar și exploziile asurzitoare. Microfonul unidirecțional și retractabil asigură o comunicare clară chiar și în mijlocul celor mai haotice bătălii.

Folosind un cadru capitonat de aluminiu și cupe care includ un strat de gel cu efect răcoritor, căștile Kraken Stormtrooper Edition asigură confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite de gaming. Cu o rotiță de control a volumului amplasată pe cablu și cu un jack de 3.5mm, noile Razer Kraken StormtrooperTM Edition sunt compatibile cu sistemele PC și Mac, console de jocuri, dar și cu dispozitive mobile.

Gama de periferice Stormtrooper Edition mai include:

Tastatura BlackWidow Lite – o tastatură fără partea numerică ce folosește switch-urile silențioase Razer Orange Switches

Mouse-ul Atheris – un mouse wireless cu 7200 DPI și o durată de funcționare de până la 350 de ore cu o singură încărcare

Goliathus Extended Edition – un mouse mat de dimensiuni generoase, cu suprafață micro-texturată