Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Noile obiective RF de la Canon

Canon Europe, liderul mondial în producţia de obiective, a lansat recent obiectivele RF 70-200mm F2.8L IS USM şi RF 85mm F1.2L USM DS, dedicându-se angajamentului de a introduce pe piaţă şase obiective RF pentru Sistem EOS R în 2019. Completând gama Canon de trei obiective F2.8L pentru montura RF, obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM este cel mai mic şi mai uşor[i] obiectiv interschimbabil din lume, cu o lungime focală de 70-200mm f/2.8 pentru aparatele foto cu lentile interschimbabile,[ii], având un senzor de imagine Full Frame de 35mm. Obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS a fost introdus în noua gamă RF ca obiectiv complementar pentru RF 85mm F1.2L USM. Oferind aceeaşi performanţă optică, dar beneficiind de un strat de protecţie DS unic, obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS nu face rabat de calitate şi vă ajută să obţineţi efectul bokeh dorit.  Având o profunzime a câmpului mică, acesta este alegerea ideală pentru realizarea de portrete cu fundaluri discrete şi pentru a atrage atenţia focalizând pe subiect.

Ambele obiective se alătură gamei inovatoare de obiective Canon RF care permit fotografilor şi videografilor să surprindă fotografii statice şi în mişcare de înaltă calitate şi din toate genurile de fotografie – de la peisaje şi arhitectură, până la portret şi natură sau sporturi şi media. Oferind calitate excepţională, durabilitate şi versatilitate, acest obiectiv se adresează tuturor fotografilor – de la amatori la profesionişti – care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile şi să realizeze fotografii uimitoare cu echipamentele din Sistemul EOS R în orice scenariu de fotografiere.

RF 70-200mm F2.8L IS USM – un obiectiv mai uşor şi mai scurt, având calităţile specifice celor trei obiective din serie

După lansarea obiectivelor RF 24-70mm F2.8L IS USM şi RF 15-35mm F2.8L IS USM în august, anul aceasta, obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USMcompletează seria celor trei obiective F2.8L cu zoom – trei obiective RF esenţiale care le vor permite fotografilor profesionişti şi amatori să surprindă subiecte în orice scenariu cu ajutorul diafragmei f/2.8, mari şi luminoase şi al intervalului de zoom generos.

Obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM este un exemplu excelent al efortului depus de Canon pentru a susţine fotografii cu instrumente care să le stimuleze creativitatea şi să obţină rezultate durabile în timp folosind Sistemul EOS R. Cântărind aproximativ 1,070g şi având o lungime minimă de 146 mm – este cu 28% mai uşor şi cu 27% mai mic decât obiectivul disponibil cu montură EF- fotografii au flexibilitatea de a fotografia pentru mai mult timp, suficient cât să obţină imaginea dorită. Fiind primul obiectiv RF cu strat de protecţie alb aplicat la cald, obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM va avea performanţe excelente, indiferent de condiţiile atmosferice.

RF 70-200mm F2.8L IS USM este primul obiectiv Canon dotat cu comandă pentru focalizare electronică flotantă care acţionează cele două grupuri de lentile în mod individual cu ajutorul Dual Nano USM ce contribuie la reducerea considerabilă a zgomotului, la economisirea energiei şi la operarea mai rapidă a echipamentului, toate acestea fără a fi nevoie de utilizarea unui obiectiv de dimensiuni mari.

Dotat cu Dual Nano USM, obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM poate realiza o focalizare automată de înaltă precizie la fotografiere şi autofocalizare discretă la filmare, în combinaţie cu funcţia de focalizare automată cu ajutorul senzorului Dual Pixel CMOS, specific gamei EOS R. Această combinaţie reduce fenomenul de „focus breathing“ la filmare. Datorită Stabilizatorului de imagini echivalent cu 5 stopuri, veţi putea obţine imagini clare chiar şi atunci când reduceţi timpul de expunere, dar şi la fotografierea unor scene întunecate, extinzând posibilităţile de fotografiere din mână.

RF 85mm F1.2L USM – un obiectiv perfect pentru portrete

Păstrând calitatea excepţională a imaginii şi uşurinţa utilizării specifice modelului RF 85mm F1.2L USM, adăugarea obiectivului RF 85mm F1.2L USM DS în gama Canon RF vine ca răspuns la numeroasele nevoi ale fotografilor de portret. Obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS combină o diafragmă cu valoare maximă de f/1.2 şi fotografierea în prim-plan cu o distanţă de focalizare de 85 cm şi beneficiază de strat de protecţie DS, asigurând o expresivitate mai puternică – capacitatea sa de estompare dramatică a fundalului face ca subiectul să iasă în evidenţă mai mult ca niciodată.

Acest efect de bokeh este posibil datorită stratului de protecţie Canon DS original – o tehnologie de aplicare a stratului de protecţie prin vaporizare, cu transfer puternic în centru şi cu transfer scăzut către partea periferică. Fără a compromite calitatea, stratul de protecţie DS aplicat pe suprafeţele din faţa şi din spatele obiectivului estompează uşor şi discret întregul contur al efectului de bokeh, nu doar pe o parte, aşa cum se întâmplă pentru majoritatea obiectivelor de pe piaţă.

Obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS este ideal pentru fotografia de portret, iar efectul de bokeh al acestuia este perfect pentru obţinerea aspectului „cinematografic“ pe care şi-l doresc atât de mult creatorii de conţinut video în diverse genuri de documentare. Filmările plate şi insipide de portrete aparţin acum trecutului, iar modelul RF 85mm F1.2L USM DS este un obiectiv RF care contribuie la eliminarea acestor erori.

Obiectivele care optimizează excelenţa optică Canon

Datorită noului design optic inovator creat de Canon, modelul RF 70-200mm F2.8L IS USM este primul obiectiv din lume din categoria sa. Folosind un diametru amplu şi o distanţă scurtă între planul focal şi montura RF, gradul de libertate pe care îl oferă design-ul obiectivului, în comparaţie cu obiectivele EF convenţionale, contribuie la obţinerea unor imagini de calitate excepţională. Asigurându-se că fiecare imagine este de calitate, fiecare aberaţie cromatică este corectată cu succes de către lentilele de sticlă asferice, de către lentilele UD şi de către lentilele Super UD. În plus, este folosit şi SWC – un strat de protecţie care protejează prin reducerea aberaţiilor cromatice şi a reflexiilor. 

Păstrând standardul de excelenţă optică specific gamei RF, prin combinarea tehnologiilor specifice Canon precum optică BR[iii]şi lentile UD, obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS elimină complet aberaţiile cromatice, permiţând fotografilor să obţină imagini de cea mai înaltă calitate. Datorită stratului de protecţie anti-reflexii ASC care reduce aberaţiile cromatice şi reflexiile şi datorită amplasării eficiente a lentilelor asferice, obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS, asemenea obiectivului RF 70-200mm F2.8L IS USM şi al restului de obiective Canon din gama RF, le permite fotografilor profesionişti dar şi amatori să obţină imagini excelente, în orice stil doresc.

Creat pentru fotografii profesionişti şi amatori

La fel ca in cazul tuturor produselor Canon, obiectivele RF 70-200mm F2.8L IS USM şi RF 85mm F1.2L USM DS au fost create ţinând cont de părerile utilizatorilor. Ambele obiective sunt rezistente la praf şi la apă şi permit utilizarea în orice condiţii meteorologice, astfel încât, indiferent de mediul în care vă aflaţi, echipamentele vor face faţă şi vor realiza imagini excelente.

Inelul de control personalizabil al obiectivelor RF 70-200mm F2.8L IS USM şi RF 85mm F1.2L USM DS vă permite să atribuiţi una dintre setările pentru diafragmă, timp de expunere, valoare ISO şi compensarea expunerii după cum doriţi. Obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM beneficiază de o montură nouă pentru trepied care poate fi scoasă printr-o mişcare simplă pentru a putea schimba rapid încadrarea orizontală sau verticală la utilizarea trepiedului.

Obiectivele RF 70-200mm F2.8L IS USM şi RF 85mm F1.2L USM DS vor fi disponibile din luna decembrie. Pentru informaţii individuale referitoare la obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM, accesaţi: https://www.canon.ro/lenses/rf-70-200mm-f2-8l-is-usm-lens/ . Pentru informaţii individuale referitoare la obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS, accesaţi: https://www.canon.ro/lenses/rf-85mm-f1-2l-usm-ds-lens/

Caracteristici principale RF 70-200mm F2.8L IS USM:

  • Cel mai mic şi mai uşor[iv] obiectiv interschimbabil din lume, cu o lungime focală de 70-200mm f/2.8 pentru aparatele foto cu lentile interschimbabile,[v] având un senzor de imagine Full Frame de 35mm – ideal pentru fotografiere sportivă, fotografiere de animale sălbatice şi portrete.
  • Diafragmă rapidă f/2.8 pentru întregul interval de zoom
  • Stabilizator de imagine echivalent cu 5 stopuri pentru imagini fără tremur
  • Focalizare rapidă cu Dual Nano USM
  • Calitate specifică produselor din seria L şi impermeabilitate

Caracteristicile principale ale RF 85mm F1.2L USM:

  • Obiectiv fix de 85 mm cu performanţă excelentă
  • Strat de protecţie DS pentru fundaluri discrete şi defocalizate
  • Diafragmă f/1.2
  • Inel de control personalizabil – oferă control direct asupra setărilor Tv/Av/ISO
  • Calitate specifică produselor din seria L şi impermeabilitate

[i] Valabil în octombrie 2019, pe baza cercetărilor Canon

[ii] Aparate foto SLR şi mirrorless

[iii] Sistemul optic BR (sistem optic Refracţie spectru albastru) reduce aberaţia cromatică, asigurând imagini de calitate deosebită

[iv] Valabil în octombrie 2019, pe baza cercetărilor Canon

[v] Aparate foto SLR şi mirrorless