MyPal.travel vine de Black Friday cu vacanțe care au reduceri de preț între 15 și 45%

MyPal.travel, planificator de vacanțe din România, care integrează peste 1,8 milioane de hoteluri, zboruri și experiențe, lansează pe data de 15 noiembrie o campanie de Black Friday, care cuprinde reduceri situate între 15 și 45% la pachetele de cazare. MyPal.travel este o platformă de booking lansată la finalul anului 2018, în urma unor investiții de aproximativ un milion de euro realizate de antreprenorii Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, care sunt totodată și fondatorii ViziteazaDelta.ro. (foto – Gabriel Iliescu (stânga) și Dragoș Cătălinoiu Gociman (dreapta), MyPal.travel)

Campania de reduceri de Black Friday a MyPal.travel se va desfășura în perioada 15-24 noiembrie, iar vacanțele achiziționate în acest interval se pot efectua oricând din momentul rezervării. Este important să spunem că pot beneficia de reducerile de până la 45% inclusiv cei care nu și-au rezervat încă vacanța de sărbători”, precizează Dragoș Cătălinoiu Gociman, fondator al MyPal.travel.

De exemplu, un Revelion în Sicilia care include un sejur de 5 nopți va costa de Black Friday, pe MyPal.travel, aproximativ 300 euro/persoană la un hotel de 3 stele. Mai departe, pentru cei care își doresc să își petreacă Revelionul în Turcia, la Kusadasi, unde se poate ajunge cu mașina, un pachet de 5 nopți va putea fi cumpărat cu aproximativ 250 euro/persoană la un hotel de 5 stele, în regim All Inclusive.

Un pachet de Revelion în Tenerife care cuprinde un sejur de 7 nopți cu avion, cazare, transfer de la aeroport la hotel va costa aproximativ 750 euro/persoană la un hotel de 3 stele și 850 de euro/persoană la un hotel de 4 stele.

Pentru cei care își doresc un city break la Roma în februarie 2020, pentru Ziua Îndrăgostiților, mai exact pentru perioada 14-16 februarie, o vacanță la un hotel aproape de centrul istoric va putea fi cumpărată de Black Friday cu circa 150 euro/persoană cu avion și taxe de aeroport incluse în acest preț.

”Celor care încă nu se pot decide unde vor să își facă anul viitor vacanța, dar vor să profite de Black Friday, MyPal.travel le pune la dispoziție Voucherul de Vacanță 2020. Acest voucher este plătibil în rate și le oferă doritorilor un discount de 20% la orice produs turistic rezervat prin platforma MyPal.travel, exceptând biletele de avion”, a explicat Dragoș Cătălinoiu Gociman. MyPal.travel va avea în ofertă 2020 de astfel de vouchere pentru 2020 de vacanțe în valoare de minimum 500 de euro.

Ca tendință, turiștii români încep să renunțe la pachetele charter și își construiesc propriile pachete turistice. De exemplu, pentru Tenerife, am avut în ultima vreme mai mulți turiști care au preferat să-și facă un pachet în care să includă 3 zile în Barcelona, 2 zile în Madrid și doar 5 nopți în Tenerife”, a mai spus fondatorul MyPal.travel.

Platforma inteligentă de rezervări MyPal.travel se adresează acelor consumatori de servicii turistice care doresc să își personalizeze vacanțele după propriile preferințe, care nu vor să fie dependenți de programul unui grup și care vor să își optimizeze timpul alocat căutării unui sejur, având toate produsele turistice într-un singur loc.