Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Mihaela DRĂGULIN, ANAF: Prin PNRR vrem să derulăm 41 de proiecte de digitalizare a ANAF, care însumează 215,3 milioane euro, fără TVA. Vizăm şi implementarea vămii electronice. ANAF a aprobat strategia pentru anii 2021 – 2024, cu patru obiective principale: îmbunătățirea serviciilor furnizate contribuabililor; soluții digitale integrate, care să permită transformarea digitală a instituției; prevenirea și combaterea evaziunii fiscale; eficiență și transparență.

Mihaela DRĂGULIN – DIRECTOR GENERAL ADJUNCT – Direcția Generală de Asistență pentru Contribuabili – ANAF @ Conferința “BURSA SOLUŢIILOR TECH ROMÂNEŞTI PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SECTORULUI PUBLIC” organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 1 octombrie 2021.

„Sunt ferm convinsă că și acest eveniment va fi mai mult decât util atât pentru mediul privat, cât și pentru instituțiile publice care participă la acest eveniment. Vă voi prezenta în cadrul acestui eveniment o serie de proiecte pe care ANAF-ul le derulează, dar și proiecte pe care intenționăm să le dezvoltăm în viitor.

Am convingerea că experiența, dar și schimbul de informații pe care îl vom face astăzi din prisma digitalizării ne vor ajuta pe toți cei care suntem prezenți la conferință.

Pentru că s-a vorbit de transformare digitală, menţionez că ANAF a aprobat în acest an o strategie pentru anii 2021 – 2024, prin care și-a stabilit patru obiective principale. Primul vizează îmbunătățirea serviciilor furnizate contribuabililor.

Transformarea-digitala-ANAF-30.09.2021

Al doilea obiectiv vizează soluții digitale integrate, care să ne permită transformarea digitală a instituției. Al treilea obiectiv este prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, iar ultimul este eficiență și transparență.

Una din noutățile ANAF este lansarea SAF-T, un fișier standard de control fiscal, care respectă standardul internațional utilizat pentru transferul electronic al datelor financiar-contabile de la contribuabil la autoritățile fiscale și auditori.

De tip XML, fișierul conține date extrase automat din sistemele informatice ale contribuabililor, care sunt exportate și stocate într-un format standardizat.

Lansarea SAF-T asigură o serie de avantaje, cum ar fi asigurarea unui cadru echitabil pentru contribuabilii corecți, creșterea veniturilor colectate la bugetul de stat, exportul datelor direct din sistemul informatic al contribuabilului, reducerea costului conformării pentru contribuabili și simplificarea declarării fiscale.

O altă noutate din partea ANAF este proiectul SIPOCA 739 (Portalul ANAF&Spațiul Privat Virtual), care a urmărit creșterea capacității administrative a Ministerului Finanțelor și instituțiilor subordonate în vederea îmbunătățirii interacțiunii cetățenilor și mediului de afaceri cu administrația publică și obținerii de servicii electronice extinse prin portalul ANAF.

Valoarea proiectului s-a ridicat la 23,95 milioane de lei, finanțat din fonduri nerambursabile.

Prin PNRR, ANAF vrea să deruleze un număr de 41 de proiecte de digitalizare a activității instituției, care însumează 215,3 milioane de euro, fără TVA. O parte din proiecte va viza modernizarea sistemului vamal și implementarea vămii electronice.

La ora actuală, ANAF a început procedura de desemnare a persoanelor responsabile de aceste proiecte și suntem convinși că le vom pune cu succes în practică.”