Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Gabriel CONDEŞTEANU, Director DTI ONRC: Nivelul de disponibilitate a viitorului sistem IT al ONRC va fi 99,999%. Ne așteptăm la o creștere exponențială a necesarului de a interacționa online, atât cu instituții publice, cât și mediul privat, și vrem să fim pregătiți.

Gabriel CONDEŞTEANU – DIRECTOR DIRECŢIA TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI – ONRC @ Conferința “BURSA SOLUŢIILOR TECH ROMÂNEŞTI PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SECTORULUI PUBLIC” organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 1 octombrie 2021.

La ONRC, sistemele informatice sunt gândite cu un pas înainte și încercăm să anticipăm trendurile prin diverse proiecte de cercetare în care instituția noastră este implicată.

Suntem la curent cu ceea ce se întâmplă la nivel european, ne așteptam ca acest val al digitalizării să vină și spre România și ne-am pregătit și vom continua în această direcție.

Sistemul IT al ONRC are un centru de backup în afara Capitalei, plus unul la Constanța.

Nivelul de disponibilitate a viitorului sistem IT al ONRC va fi 99,999%.

Ne așteptăm la o creștere exponențială a necesarului de a interacționa online, atât cu instituții publice, cât și mediul privat, și vrem să fim pregătiți.

La nivelul conducerii ONRC am găsit întotdeauna înțelegere și compartimentul IT a fost susținut în direcția implementării de soluții digitale, care pot aduce valoare serviciilor furnizate de instituție.