Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

VIDEO Margo, un mix de CRM şi ERP pentru IMM

Yuka Mobili a organizat pe 6 august 2020, la Mamaia, conferința de promovare a rezultatelor cercetării din cadrul proiectului „MARGO – Un start pentru IMM-uri competitive”.

Serghei Marițoi, directorul companiei, a anunţat că aplicația le oferă managerilor posibilitatea de a-şi gestiona mai bine afacerea. Serghei Mariţoi estimează o extindere a produsului pe piața din România pentru următorii 5 ani,  aplicaţia Margo urmând să ajungă la 1 milion de useri activi. (Foto Comunicaţii Mobile – conferinţa de lansare Margo, Mamaia)

Proiectul constă în dezvoltarea unui produs software cu aplicabilitate directă pentru IMM-urile din România, urmând ca pe viitor să asigure și integrarea pe verticală a unor noi soluții IT&C împreună cu firmele centrate pe domeniul IT&C, conform declaraţiilor oficialilor companiei.

Aplicația software MARGO se adresează managementului companiilor mici și mijlocii din România, pentru o mai bună gestiune a firmei, adaptată nevoilor reale existente pe piață, și cuprinde funcționalități specifice ERP, CRM, client email, mesagerie instantanee, organizator de documente și fișiere, organizator de articole (produse, active, materie prima, prefabricate, proiecte, etc.)

 „MARGO – Un start pentru IMM-URI competitive” este un proiect finanţat prin: POC 2014 – 2020 – Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020, Cod SMIS: 115978. Valoarea totală a proiectului a fost de 6,750,312.50 lei, iar valoarea cofinanțării de 3,468,174.25 lei.