Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Petal Search permite acces către un milion de aplicații

Aplicația Petal Search vine preinstalată pe Seria Huawei P40 și este deja disponibilă pentru instalare în Huawei AppGallery. Noul instrument de căutare oferă utilizatorilor HUAWEI posibilitatea de a accesa un milion de aplicații și de a căuta prin categorii diverse – inclusiv știri, imagini sau divertisment – direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

Dacă sunteţi utilizator Huawei, prin Huawei Mobile Services aveţi acces la:

  1. Phone Clone – O modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone.
  2. Huawei AppGallery – Magazinul oficial de aplicații al HUAWEI, cu peste 420 de milioane de utilizatori lunari activi. Dispune de un mecanism de detectare în 4 niveluri pentru ca utilizatorul să se asigure că aplicațiile prezentate sunt sigure pentru descărcare și utilizare.
  3. Motorul de căutare Petal Search – Unul dintre cele trei moduri în care utilizatorii HUAWEI pot găsi și descărca aplicații pe dispozitivele lor HMS, alături de Huawei AppGallery și Phone Clone. Se poate folosi direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search oferă o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații.

Pe lângă știri, imagini și divertisment, instrumentul de căutare listează aplicații din mai multe surse, precizând întotdeauna originea sursei. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument. Sute de aplicații noi continuă să fie adăugate în AppGallery în fiecare săptămână.

Aplicația Petal Search este tradusă în prezent în peste 40 de limbi și este disponibilă în 45 de țări și regiuni, cu planuri de extindere mai largă  în mai multe țări. Noul instrument de căutare va fi preinstalat pe cele mai recente smartphone-uri din Seria P40, printre care se numără Huawei P40 Pro, Huawei P40 și Huawei P40 lite, iar, pentru utilizatorii deja existenți, acesta este disponibil în Huawei AppGallery. Poate fi găsit în biblioteca virtuală prin simpla căutare în funcție de numele complet: Petal Search –  Apps & More.