În colecţia de vară, OPPO lansează modelele A72, A31 și A12

OPPO lansează în România noi modele din seria A, printre care se numără smartphone-urile A72, A31 și A12.

OPPO A72

Smartphone-ul OPPO A72 are o capacitate de 4GB RAM, 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh, ecran de 1080P Neo-Display și cameră AI Quad Camera de 48MP.

OPPO A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 și dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor. Bateria dispune de tehnologia Flash Charge 18W ce asigură o autonomie ridicată, iar sistemul de reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten.

OPPO A31

Are un ecran de 6,5 inci, cameră triplă AI (cu lentilă macro), spațiu de stocare între 64 și 128 GB, prin cele trei sloturi de card disponibile, care poate ajunge la 256 GB.

OPPO A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio*.

OPPO A12

E dotat cu cititor de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core și cameră duală AI, fiind adresat utilizatorilor de telefoane entry-level. Are sistem de operare proprietar, ColorOS 6.1, un Smart Assistant care reunește toate aplicațiile deschise pentru a facilita accesarea informațiilor din home screen. De asemenea, Smart Sidebar este un „portal magic” dispus pe marginea telefonului prin care se permite trecerea rapidă dintre aplicații.

*în funcție de condițiile de utilizare, OPPO A31 suportă 14 ore de transmisie video online, 7 ore de jocuri online și 111 de ore de redare pentru muzică stocată local.

Testarea duratei streamingului video online a fost efectuată cu o încărcare a bateriei de 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, volumul audio al telefonului fiind ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce transmitea un videoclip de1080P.  Timpul real de redare poate varia în condiții diferite.

Testarea duratei jocurilor online a fost efectuată cu un nivel al bateriei 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, cu volumul audio al telefonului ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce rulează Arena of Valor. Timpul real de utilizare poate varia în condiții diferite.

Testarea locală a duratei muzicii a fost efectuată cu o încărcare de 100% a bateriei, în modul avion și folosind căști cu fir, cu volumul ajustat la setarea maximă. Timpul real de redare poate varia în condiții diferite.