Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

HUAWEI FreeBuds Pro sunt disponibile în România: Primele căști TWS din lume cu anulare dinamică și inteligentă a zgomotului

Noile căști wireless de la Huawei, FreeBuds Pro, asigură melomanilor o experiență audio de înaltă calitate prin tehnologia de anulare a zgomotului și prin funcțiile de pornire inteligente. Acestea sunt cel mai recent vârf de gamă True Wireless Stereo (TWS), având prețul recomandat de 999 de lei. Noul produs higtech consolidează poziția companiei chineze ca pionier în segmentul căștilor TWS. Funcţia oferită de tehnologia inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului îi va încânta, cu siguranță, pe pretenţioşii consumatorii moderni. HUAWEI FreeBuds Pro sunt disponibile în trei nuanțe la modă: Silver Frost, Ceramic White și Carbon Black.Chinezii de la Huawei au proiectat noile căști FreeBuds Pro având ca repere fundamentale designul și confortul utilizatorului. Astfel, respectând principiul minimalismului în design, HUAWEI FreeBuds Pro elimină orice surplus ergonomic inutil, în schimbul asigurării funcționalităţii și eleganţei. Designul unic in-ear al căştilor oferă trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon. Acestora li se alătură o funcție de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicația HUAWEI AI Life, ce le permite utilizatorilor să găsească dimensiunea perfectă pentru fiecare. Funcţia inteligentă oferită de Huawei Audio Lab a necesitat colectarea și analizarea datelor canalului auditiv a peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Noua tijă pătrată a căștilor FreeBuds Pro este subțire și elegantă, reducând zgomotul extern și integrând componentele tehnice vitale. Prin designul rezistent la vânt s-au eliminat orificiile de captare a sunetului pentru a atenua interferențele zgomotului vântului. Astfel, utilizatorii nu vor mai fi afectați de zgomotul exterior, chiar și atunci când merg pe jos, aleargă sau sunt pe bicicletă. Mai mult decât atât, aceștia pot activa cu ușurință anularea activă a zgomotului, pot ajusta volumul, răspunde la apeluri sau reda piesele preferate folosind butoanele căștilor prin gesturi extrem de intuitive. Controlul poate fi preluat prin simpla glisare pe o anumită zonă, căştile detectând cu precizie obiceiurile de utilizare pentru a minimiza ulterior atingerile.Anulare activă a zgomotului, dinamică și inteligentă
Cu vârful de gamă FreeBuds Pro, experiența de ascultare este îmbunătățită de funcții noi și inteligente, ce redefinesc industria căștilor TWS. Cu noile căşti inginerii audio de la HUAWEI au adăugat o suspensie dinamică personalizată între difuzor și driverul dinamic. Imitând o tehnică utilizată de principalii producători de echipamente Hi-Fi, aceasta stabilizează sistemul acustic al întregii căști, reducând vibrațiile pentru a oferi un sunet clar. Excelența audio a căștilor FreeBuds Pro este completată de Dynamic EQ Adjustment, o nouă funcție ce utilizează date de la microfonul in-ear pentru a optimiza automat sunetul pentru tipul de ureche al utilizatorului.

FreeBuds Pro sunt primele căști TWS din lume care dispun de anulare dinamică inteligentă a zgomotului. Îmbunătățită față de modelele anterioare, funcţia de anulare a zgomotului este amplificată până la 40 dB, iar fixarea in-ear elimină în mod natural distragerile. Mai mult, microfoanele duble poziționate în interiorul și exteriorul căștilor pot identifica rapid zgomotul din mediul înconjurător și pot comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului – Ultra Mode, Cozy Mode și General Mode – pentru a elimina efectiv tot zgomotul din jur.

Astfel, fie că utilizatorul este acasă, se plimbă sau se află într-un loc aglomerat, căştile FreeBuds Pro simt în mod inteligent mediul și îmbunătățesc experiența de anulare a zgomotului. Cu anularea zgomotului activată, bateria căştilor durează până la 4,5 ore, iar dacă anularea zgomotului nu este activă, bateria durează 7 ore, fără a fi nevoie de alimentare cu energie prin carcasa de încărcare inclusă. Pentru a activa sau dezactiva anularea zgomotului, se ciupește pur și simplu tija căștilor. În plus, FreeBuds Pro sunt primele căști Bluetooth cu antenă inteligentă dublă din lume, fiecare cască fiind echipată cu două antene Bluetooth ce oferă o acoperire omnidirecțională de 360° a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mult mai stabilă.

Articol susținut de către Huawei Consumer Business Group România

Funcții mai inteligente pentru lumea audio-digitală
Modul Awareness și Modul Voce utilizează cele două microfoane pentru a ajuta utilizatorii să perceapă zgomotele din exteriorul căştilor, chiar şi atunci când aceştia traversează drumul sau poartă o conversație. În plus, conexiunea dublă la sistemele inteligente Android, iOS și Windows oferă utilizatorilor posibilitatea comutării fără probleme între dispozitive, fără a fi legați de un singur brand. Utilizatorii pot descărca aplicația HUAWEI AI Life și pot activa Modul Awareness și Modul Voce. Utilizatorii de smartphone-uri Huawei pot descărca aplicația HUAWEI AI Life din HUAWEI App Gallery, iar ceilalți utilizatori Android pot consulta „Ghidul rapid” din cutia produsului și pot scana codul QR pentru descărcare. În prezent, aplicația HUAWEI AI Life nu suportă dispozitive iOS și Windows.
Pentru mai multe informații, puteţi accesa: https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds-pro/