Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Coronavirus | Allview: #staiacasă şi vezi ce poţi face cu device-urile tale

Brandul autohton de smartphone-uri și tablete Allview se alătură mișcării #staiacasă, în efortul comun depus împotriva efectelor negative generate de COVID-19. Astfel, pe microsite-ul www.allview.ro/staiacasa găsiţi idei practice cu sugestii de activități ce pot fi realizate cu ajutorul device-urilor de acasă, pentru ca timpul să treacă mai ușor și mai productiv, precizează Lucian Peticilă, General Manger Allview.

Smart TV-urile din gama ePlay cu Android TV și Google Assistant integrat oferă acum nu doar un mod de relaxare prin accesul la Internet și aplicațiile online favorite (Netflix, Youtube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch), ci devin și antrenorul personal atunci când utilizatorii vor să se mențină în formă, sau chiar profesorul virtual al copilului datorită numărului mare de aplicații educaționale disponibile pe Android TV™.

Recomandarea autorităților este să rămânem în casă și să evităm contactul cu oricine, inclusiv cu membrii familiei aflați la distanță. Tableta Viva Home îi aduce aproape pe cei dragi, pe un ecran de 17,3”, astfel încât interacțiunea să fie cât se poate de reală. În plus, pe perioada suspendării cursurilor școlare, dispozitivul poate deveni centrul educațional al copiilor atunci când aceștia trebuie să se conecteze la orele online.

Fără tehnologie, lucrul de acasă, departe de echipă, ar fi practic imposibil, iar în contextul actual, companiile și antreprenorii caută soluții pentru implementarea rapidă a programelor work from home și menținerea unui nivel de productivitate normal. O soluție SMART ce oferă numeroase avantaje este Allbook Q, un notebook echipat cu procesor Snapdragon și tehnologia 4G LTE integrată.

Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Fie că ne referim la persoane, branduri, comunităti, etc., acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și simț civic. Cu toții ne dorim să trecem cu bine peste aceste momente dificile și considerăm că este esențial să rămânem aproape de clienții noștri, dar, totodată, să venim în ajutorul lor cu sfaturi/recomandări utile care să le permită să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ei.” mai adaugă Lucian Peticilă, General Manger Allview.