Huawei lansează 3 produse de primăvară pentru pasionații de tehnologie: un smartphone, un smartwatch şi un laptop

HUAWEI nova 9 SE, HUAWEI WATCH GT Runner și HUAWEI MateBook D15 AMD sunt cele mai noi dispozitive din familia Huawei.

Huawei Consumer BG a lansat astăzi trei noi produse din categoriile wearable, smartphone și PC care se adresează pasionaților de tehnologie aflaţi în căutarea inovației, design-ului și performanței tehnice de top. Smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT Runner și laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD vor fi disponibile pentru comandă pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere începând cu data de 23 martie. Cei care s-au înscris în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere și participă la tragerile la sorți zilnice unde pot câștiga un telefon HUAWEI nova 9.

Photo credit Huawei

Păstrând tradiţia lansărilor de primăvară, Huawei îşi surprinde încă o dată utilizatorii fideli cu trei noi produse ce impresionează prin estetică, performanțe tehnice și înalte standarde de funcționare, conform oficialilor companiei.

Photo credit Huawei

Ne vom concentra și în acest an pe toate categoriile de produse din portofoliu, atât smartphone-uri, dar, mai ales, wearables, PC, tablete, audio și IoT. Rezultatele anului 2021 ne-au dovedit că direcția aceasta este bună. Strategia noastă se bazează pe cele cinci scenarii inspirate din viața consumatorilor Huawei: Smart Office, Fitness și Sănătate, Casa Inteligentă, Divertisment și Călătorie (Easy Travel). Produsele lansate astăzi sunt încă un pas prin care răspundem nevoilor clienților noștri.”, susţine Andy Fang, General Manager Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI nova 9 SE – posibilități nelimitate

HUAWEI nova 9 SE răspunde așteptărilor generației tinere cu un smartphone care se potrivește perfect cu programul lor dinamic de zi cu zi. Cel mai nou model din seria smartphone se remarcă prin funcții inovatoare și elemente de design modern și va deveni accesoriul preferat în rândul utilizatorilor datorită sistemului său puternic de cameră și funcțiilor video integrate, oferindu-le noi posibilități în timp ce surprind momente importante din viața lor.

HUAWEI WATCH GT Runner – asistentul inteligent pentru orice antrenament

Huawei își consolidează, încă o dată, poziția de lider în tehnologie prin lansarea HUAWEI WATCH GT Runner, primul ceas profesional pentru alergare, conceput special pentru antrenamente cu precizie științifică. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceștia să-și seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performațele antrenamentelor anterioare. HUAWEI WATCH GT Runner poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă și profesională.

HUAWEI MateBook D15 AMD – productivitate la cele mai înalte standarde

Huawei nu uită nici de cei care-și petrec o mare parte din zi în fața laptop-ului și lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul HUAWEI FullView, ce promite consumatorilor o experiență inteligentă de utilizare. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci, introduce o experiență revoluționară multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

Beneficii extinse de la Huawei

Odată cu lansarea celor trei noi produse,  Huawei aduce și extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/ cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care ce reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.