iPhone 12 cu 5G, oficial în România. Vezi la ce preţ

Din 13 noiembrie, noile modele iPhone 12 intră oficial pe piața românească, anunţă oficialii iSTYLE Retail România, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est. Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România, Bulgaria și Adria precizează că ”în perioada 13-16 noiembrie, iSTYLE își propune să onoreze în totalitate precomenzile achitate” pentru noile tipuri de iPhone  – iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 mini.

Noile iPhone 12 dispun de cele mai multe benzi 5G pe un smartphone oferind cea mai largă acoperire 5G din întreaga lume, punctează oficialii companiei. Folosind modul Smart Data se poate prelungi durata de viață a bateriei, evaluând inteligent nevoile 5G și echilibrând utilizarea datelor, viteza și puterea în timp real.

Modelele iPhone 12 au un nou design și un nou ecran Super Retina XDR protejat de noul capac frontal Ceramic Shield asigurând cel mai durabil iPhone construit vreodată. Cipul A14 Bionic reprezintă cel mai rapid cip dintr-un smartphone. Variantele iPhone 12 sunt compatibile cu noua tehnologie MagSafe, care oferă încărcare wireless de mare putere.

În cazul iPhone 12 și iPhone 12 mini, display-ul Super Retina XDR cuprinde tot ecranul, întinzându-se până la margini. iPhone 12 mini este cel mai mic, mai subțire și cel mai ușor smartphone 5G din lume.

Modelele iPhone 12 Pro au margini plate şi o bandă din oțel inoxidabil, asociată cu un spate din sticlă mat și un scut din ceramică. Capacul frontal Ceramic Shield depășește calitățile sticlei și este infuzat cu cristale nano-ceramice pentru a crește durabilitatea la cădere de 4 ori. iPhone 12 Pro introduce un nou Scanner LiDAR pentru experiențe imersive de realitate augmentată (AR).

Cu display-uri din margine în margine, iPhone 12 Pro de 6,1 inci și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci au un ecran Super Retina XDR cu management al culorilor la cel mai ridicat nivel. iPhone 12 Pro Max are cel mai mare display realizat vreodată pe un iPhone și cea mai înaltă rezoluție cu aproape 3,5 milioane de pixeli.

Modelele iPhone 12 au un rating IP68 pentru rezistența la apă de până la 6 metri adâncime, timp de până la 30 de minute și sunt protejate împotriva lichidelor vărsate ocazional, precum cafea și suc.

iPhone 12 și iPhone 12 mini sunt disponibile în cinci finisaje de aluminiu: albastru, verde, negru, alb și roșu – (PRODUCT) RED, iar pentru iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, Apple a proiectat patru variante din oțel inoxidabil: grafit, argint, aur și albastru.