15-22 iulie e Sports Week la Huawei

Noua campanie Huawei denumită Sports Week este valabilă în săptămâna 15-22 iulie și va avea loc în cadrul magazinelor partenere. Printre produsele care vor fi disponibile la oferte speciale se numără smartwatch-urile Huawei Watch GT 2 și Huawei Watch GT 2e, brățara de fitness Huawei Band 4 și căștile wireless Huawei FreeBuds 3i.

Experiența de antrenament cu Huawei Watch GT 2 a fost extinsă de la 9 la 15 moduri sport. Noua generație suportă opt sporturi în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, trail running, ciclism, înot în ape deschise, triatlon) și șapte sporturi de interior (mers, alergare pe bandă, ciclism, înot, fitness, bicicletă eliptică, vâslit). Sistemul actualizat TruSeen™ 3.5 poate detecta, urmări și raporta cu mai multă precizie activitatea frecvenței cardiace.

În același timp, cel mai recent smartwatch lansat, Huawei Watch GT 2e, oferă o funcție care poate monitoriza o selecție vastă de 100 de sporturi. Pe lângă cele 15 moduri sport clasice, există și 85 de moduri personalizate. Astfel, pentru fiecare exercițiu, ceasul va înregistra date precum durata exercițiului, caloriile, ritmul cardiac, rezultatele antrenamentului sau timpul de recuperare. Cu ajutorul algoritmilor inteligenți, noul smartwatch monitorizează frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și emite, totodată, notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului Huawei Watch GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Ambele smartwatch-uri dispun de o autonomie a bateriei de două săptămâni, pentru ca utilizatorii să poată elimina grija bateriei descărcate în momentele în care au cea mai mare nevoie.

Pe de altă parte, brățara de fitness Huawei Band 4 este o alternativă interesantă a smartwatch-ului. Huawei Band 4 este disponibilă în nuanțele Sakura Pink, Amber Sunrise și Graphite Black. Ecranul tactil color 2.5D oferă o interfață atractivă și notificări inteligente ale mesajelor sau apelurilor primite pe telefon. Mufa USB încorporată a brățării facilitează încărcarea, o singură încărcare alimentând dispozitivul pentru mai mult de 6 zile de utilizare. Asemenea smartwatch-ului Huawei Watch GT 2e, și Huawei Band 4 dispune de funcția SpO2, ajutând utilizatorii să își detecteze permanent nivelul de oxigen din sânge.

Funcția Huawei TruSleep 2.0, cu care este echipată brățara, permite monitorizarea bătăilor inimii din timpul somnului.

Huawei FreeBuds 3i oferă difuzoare dinamice mari de 10 mm, pentru un bas puternic. Mai mult, diafragmele compozite polimerice extrem de sensibile sunt atent reglate pentru a furniza un sunet autentic și echilibrat. Huawei FreeBuds 3i dispun și de o autonomie generoasă a bateriei. O încărcare completă a căștilor oferă până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experiență audio de până la 14,5 ore. Muzica și apelurile sunt activate prin dublă atingere, iar anularea activă a zgomotului prin atingere îndelungată.