Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Ionuţ STAVRE, FNGCIMM @ Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”: În ultimii doi ani am reușit să finanțăm, prin garanțiile acordate, peste 50.000 de clienți, ceea ce reprezintă 80% din valoarea garanțiilor acordate de la înființarea fondului, în anul 2001. Programele IMM Invest și IMM Invest România au reprezentat teste de stres pentru sistemele noastre informatice, inclusiv redefinirea fluxurilor de lucru și implementarea de noi soluții IT.

Daniel Ionuţ STAVRE – Director General Adjunct – FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii) @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

FNGCIMM este angrenat într-un proces de digitalizare, de transformare digitală, însă suntem foarte atenți și la evoluția mediului de afaceri și IMM-urilor.

Relevante sunt câteva cifre statistice extrase din clasamentul DESI 2020, publicat de Comisia Europeană, care indică faptul că cele mai avansate economii digitale din Europa sunt Finlanda, Danemarca și Olanda, iar țările cu scorurile cele mai reduse sunt România, Bulgaria și Grecia.

VIDEO

Mai mult, țările cu scoruri reduse în ierarhia DESI au avut evoluții sub media îmbunătățirii la nivel european, astfel că aceste state nu reușesc să reducă decalajul, ci dimpotrivă se observă o accelerare a divergenței în ceea ce privește avansul digital în zona țărilor UE.

Desigur, urmând aceeași traiectorie, și firmele din România înregistrează același trend scăzut și se află pe ultimul loc în ceea ce privește indicatorul DESI de adoptare a tehnologiilor digitale.

În ceea ce privește FNGCIMM, noi venim după după doi ani de evoluție spectaculoasă a activității. Am reușit să finanțăm prin garanțiile acordate un număr de peste 50.000 de clienți, ceea ce reprezintă 80% din valoarea garanțiilor acordate de la înființarea fondului, în anul 2001.

Ritmul ridicat al activității a necesitat răspuns la cerințele de transformare digitală și așteptări dinamice cu timp de răspuns foarte rapid, mai ales că au fost implementate programe guvernamentale pentru IMM-uri, cunoscutele IMM Invest și IMM Invest România.

Practic, aceste programe au reprezentat teste de stres pentru sistemele noastre informatice, inclusiv redefinirea fluxurilor de lucru și implementarea de noi soluții IT.

Vin din zona bancară și îmi doresc un sistem core banking, un sistem CRM, încă avem de recuperat o perioadă de subfinanțare pe zona IT, multe dintre proiecte nu au fost demarate la timp sau nu au fost finalizate.

Avem și succese, suntem prima instituție financiară care înregistrează ajutorul de stat automatizat în RegAS.

Clienții noștri sunt băncile și recunoaștem că au un avans considerabil în digitalizarea proceselor, am făcut eforturi considerabile în ultimii doi ani în realizarea interfeței de comunicare între FNGCIMM și bănci și semnele bune pentru acest an sunt că au fost alocate sumele necesare în direcția dezvoltării IT.

FNGCIMM a acordat numeroase garanții și, în acest fel, am sprijinit economia națională într-un mod substanțial și foarte ridicat în ultimii doi ani, prin programele de finanțare guvernamentale derulate. Ne-am adaptat produsele și serviciile, construim în continuare, vom intra și pe piața instrumentelor financiare finanțate prin instrumente europene.