Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Octav Călin, Still-Co @ Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”: După ce am citit ce va însemna pentru ANAF procesul de transformare digitală, adică o revoluție în cadrul acestei instituții, am privit-o ca pe o provocare, ca pe o nouă linie de business

Octav  CĂLIN – CEO – Still-Co SRL @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Sunt dezvoltator de software în zona Galați și fac programe la cerere pentru firme.

La mijlocul anului trecut, o firmă de utilități din zonă mi-a cerut să introduc e-Factura. Practic, cu o lună înainte de termen, firma nu făcuse nimic, nici programul ERP nu-i ajuta prea mult.

Am fost solicitat să le implementez e-Factura și, astfel, să poată achita facturile pe care firma urma să le primească pentru plată. Practic, fără e-Factura, firma în cauză nu putea să achite facturile primite dacă nu erau înregistrate în acest sistem al ANAF.

VIDEO

Am reușit în scurt timp să le dezvolt o aplicație care le permitea autentificarea în programul lor informatic. În felul acesta, am luat contact cu e-Factura și am început să dezvolt pe baza a ceea ce ANAF-ul dezvolta pe partea de validări pentru e-Factura.

Într-un final, după ce am citit ce va însemna pentru ANAF procesul de transformare digitală, adică o revoluție în cadrul acestei instituții, am privit-o ca pe o provocare, ca pe o nouă linie de business și încerc în prezent să dezvolt o aplicație de facturare care să pornească după alt principiu, respectiv de la factura fiscală introdusă în sistem și, astfel, ANAF-ul va avea acces la toate datele despre facturile dintr-o companie, la toate raportările unei companii, iar contribuabilul va putea răspunde rapid instituției de ce a procedat într-un fel sau altul și să-și creeze propriul management de taxe. Cam așa văd eu viitorul.

În acest moment, odată intrat în e-Factura, poți să ai toate înregistrările într-un singur loc, respectiv la ANAF. Practic, toate facturile vor fi la ANAF. Cred că aceasta va fi direcția în care vor evolua lucrurile și, într-un fel, va fi o revoluție.

Nu vreau să laud ANAF-ul, dar Fiscul din Franța, unde am o firmă deschisă, nu se ridică la nivelul instituției noastre, care oferă mai mult decât cea din Franța.