Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

HUAWEI Mate 30 Pro, pregătit pentru 100 de precomenzi în România, are deja peste 400

HUAWEI Mate 30 Pro a înregistrat deja 447 de precomenzi în România, cifra depășind cele 100 de produse stabilite inițial, cu câteva zile înainte de finalizarea campaniei. Compania încearcă acum să suplinească stocurile. Între timp, HUAWEI Mate 30 Pro a primit și un scor general DxOMark de 121 pentru sistemul de camere foto, fiind la două puncte distanță de primul loc, ocupat de versiunea 5G a aceluiași model și de un punct distanță față de al doilea loc, ocupat tot de un smartphone HUAWEI.

DxOMark este sistemul care evaluează amănunțit calitatea imaginii camerelor smartphone. Cu sistemul integrat cu patru camere, incluzând camera supersensibilă și camera cinematică, HUAWEI Mate 30 Pro vrea să consolideze reputația brandului, care se poziţionează ca lider al fotografiei smartphone.

Sistemul de camere al HUAWEI Mate 30 Pro include o cameră supersensibilă de 40 MP, o cameră cinematică de 40 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime. Camera cinematică supersensibilă este un sistem de cameră principală dublă, capabilă să realizeze fotografii ultra-wide de noapte, fotografii cu unghi larg cu HDR+ și fotografii portret cu efect bokeh.

Camera supersensibilă de 40 MP cu o gamă de culori RYYB este proiectată pentru a atrage mai multă lumină. HUAWEI Mate 30 Pro are şi un procesor de semnal imagine ISP 5.0. Camera cinematică are un senzor mare de 1/1,54 inci, cu ISO maxim de până la 51200, pentru realizarea de videoclipuri ultra slow-motion la 7680 de cadre pe secundă, precum și video 4K ultra-wide time-lapse în lumină scăzută.

Noul vârf de gamă este disponibil pentru precomandă, în ediție limitată, începând cu 15 ianuarie, până pe 29 ianuarie. 100 de vârfuri de gamă sunt disponibile pentru România, prima dată de ridicare fiind 1 februarie. La achiziționarea acestora, clienții vor primi și o pereche de Huawei Freebuds 3 cadou.

Modelul care face parte din campanie este HUAWEI Mate 30 Pro 4G Dual SIM,  8GB+256GB, în culoarea Space Silver. Produsul beneficiază de o extra garanție VIP de 6 luni.

Comenzile vor putea fi ridicate doar din București, din magazinele: Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Huawei Brand Shop AFI Cotroceni, Huawei Customer Service Center București precum și o serie de magazine partenere din Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall și altele. Toate detaliile sunt disponibile pe pagina de precomandă și pot fi găsite aici: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mate-30-pro-precomanda/.

Noul HUAWEI Mate 30 Pro a fost lansat deja în Polonia, Austria, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Cehia, Spania și Portugalia.