Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Find N2 Flip, primul pliabil OPPO, este disponibil şi în România

OPPO a lansat în România cel mai nou smartphone pliabil, Find N2 Flip, telefonul oficial al competiției UEFA Champions League. Până la 31 martie, Find N2 Flip este disponibil într-un pachet ce include o husă specială şi o pereche de căști OPPO Enco X2. OPPO Find N2 Flip este primul pliabil din portofoliul OPPO care a fost lansat pe piaţa din Europa.

Oficialii companiei îşi descriu noul model ca fiind telefonul ce dispune de cea mai rapidă încărcare, cea mai mare baterie pentru un flip, cel mai mare ecran secundar, cel mai mare ecran principal, o balama ce asigură peste 400.000 de plieri, dar și cea mai lungă perioadă de actualizări pentru software și securitate.

Telefonul îmbină cel mai mare ecran disponibil, de 6,8 inci, cu un corp compact de  191 grame. Ecranul E6 AMOLED are o diagonală de 6.8, aspect 21:9 și rată adaptivă de împrospătare de 120Hz, iar luminozitatea urcă până la 1600 de niți,. Totodată, OPPO Find N2 Flip are cel mai mare ecran secundar din industrie. Orientarea sa verticală permite afișarea până la șase notificări într-o singură vizualizare.

Telefonul vine și cu cea mai mare baterie și cea mai rapidă încărcare disponibile pe un flip. Testele interne arată că acesta poate fi utilizat fără probleme pentru o zi întreagă, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. Tehnologia SUPERVOOC de 44W asigură încărcarea bateriei de 4300 mAh până la 50% în doar 23 de minute atunci când telefonul este aproape gol. Încărcarea completă se face în mai puțin de o oră.

Are un sistem de camere bazat pe senzor Sony IMX890, procesor MediaTek Dimensity 9000+ şi conectivitate utra-rapidă 5G dual-sim.

Camera principală de 50 MP a lui Find N2 Flip are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8. Selfie-urile pot fi vizualizate cu ajutorul funcției de previzualizare dublă. Camera este dezvoltată împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad. Unitatea de procesare Marisilicon X, disponibilă pe noul Find N2 Flip, îmbunătățește videoclipurile nocturne pentru a capta imagini 4K ultra-clare în condiții de lumină scăzută.

OPPO Find N2 Flip dispune de o balama Flexion Hinge, certificată independent de TÜV Rhineland pentru a rezista la peste 400.000 de plieri în testele efectuate la temperatura standard a camerei. Acest lucru echivalează cu deschiderea și închiderea telefonului de aproximativ 100 de ori pe zi timp de mai bine de zece ani și, de asemenea, este testat de până la 100.000 de ori la 50 de grade Celsius și 95% umiditate și la -20 de grade Celsius. Datorită balamalei, telefonul poate fi folosit și pe post de cameră foto cu trepied, în modul Flexform.

OPPO Find N2 Flip echipat cu sistem de operare ColorOS 13 este primul model din portofoliul companiei care oferă patru ani de actualizări majore ColorOS și 5 ani de actualizări de securitate.