Telekom Romania majorează prețurile serviciilor fixe şi mobile. Vezi ce scumpire se aplică de la 1 martie

În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura viabilitatea economică, oficialii Telekom Romania anunţă modificarea condițiilor de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și majorarea tarifelor anumitor servicii de comunicații din portofoliu.

Astfel, pentru clienții rezidențiali, începând cu data de 1 martie 2020, prețul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Această ajustare nu se aplică prețurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Sondajele realizate în rândul clienților companiei arată că aceștia sunt dispuși să recomande produsele și serviciile Telekom: 69% dintre utilizatorii Mobil Nelimitat* ar recomanda cu mare încredere produsul prietenilor și familiilor, iar 74% dintre cei care dețin serviciul Smart WiFi** ar face același lucru.

Conform datelor interne ale Telekom Romania, în al patrulea trimestru al anului trecut, peste 92% dintre întrebările și solicitările clienților au fost soluționate de către agenții Telekom de la primul apel.

* Studiul Mobil Nelimitat a fost realizat pe 2.280 de respondenți, în intervalul iulie – decembrie 2019.

** Studiul Smart WiFi a fost realizat pe 3.564 de respondenți, în intervalul octombrie 2019 – ianuarie 2020.