Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Gina CRUCERU, Rompetrol @ DX Summit 2023: Cea mai bună modalitate pentru infuzia de digitalizare este să aducem în companie generația Z, care s-a născut cu aceste tehnologii. În aprilie am demarat campania de recrutare de tineri cu profil  IT

Gina CRUCERU, Group Human Resources Director – ROMPETROL (KMG International) @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2023, organizat de Digital Transformation Council, Revista Comunicații Mobile și TelecomTV, pe 28 iunie 2023, la Grand Hotel Continental, moderat de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Foto: Cristi Chivu

Vreau să vă povestesc despre un proiect din zona de transformare digitală, pe care Rompetrol și l-a asumat.

Noi acoperim întreg lanțul de valoare al industriei oil, gas and energy.

Acoperim atât zona de downstream, retail, cât și zona de producție combustibil, avem și zona de corporate și trading, activăm în 11 țări.

Fiind un grup divers, care acoperă o zonă largă de produse și servicii, avem undeva la peste 200 de job-uri individuale, de la scafandru și echipaj pe navă și până la trader, contabili, chimiști și electricieni.

În acest context, într-o organizație care a trecut prin numeroase transformări și printr-o pandemie, ne-am transformat cu toții modul de lucru.

Dacă anterior pandemiei nu foloseam aplicații de genul Teams, acum le folosim extensiv, inclusiv cu candidații pentru diverse posturi.

Avem colegi care lucrează doar de acasă, alții hibrid, iar unii doar la locul de muncă, cum ar fi cei din benzinării.

Când vine vorba de transformare digitală, la nivelul organizației am implementat mai multe campanii, mai ales că ne-am lovit de tot felul de probleme pe zona de securitate IT.

Cea mai bună modalitate pentru realizarea unei infuzii de digitalizare este să aducem în companie o generație care s-a născut cu această tehnologie, care a văzut smartphone-uri de la naștere, respectiv generația Z. Am demarat în aprilie 2023 o campanie de recrutare de tineri care au absolvit facultăți de profil tehnic și IT pentru posturi IT, IT security, marketing sau resurse umane. Cu ajutorul lor, vrem să revizuim procesele din cadrul companiei.

Prin aducerea acestor tineri în organizația noastră, ne-am dat seama că îi putem pune în contact cu colegii existenți și să facem upskilling și reskilling. Vom extinde acest program.

Tot ce poate fi digitalizat, va fi digitalizat. Cu siguranță că în prezent, cu ajutorul tehnologiei, facem altfel lucrurile comparativ cu modul în care le făceam în urmă cu 10-15 ani. Tehnologia ne ajută, nu ne-a luat nimic din job și ne-a dat timp suplimentar, pe care îl putem folosi pentru ședințe de brainstorming sau discutarea unor aspecte administrative.

Joburile noastre s-au transformat atât de mult încât am ajuns în următorul scenariu: trebuie să învățăm în permanență.

VIP SPEAKERS @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2023