Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Galați are acoperire 5G de la Orange

Orange oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Galați acces la vitezele ultrarapide ale rețelei 5G+, începând de azi.

Odată cu adăugarea orașului Galați pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 38 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Orașele cu acoperire 5G în proporție de 100% sunt Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții din Galați primesc discounturi de 100 euro în loc de 40 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, rețeaua Orange 5G+ poate oferi o experienţă similară celei furnizate de internetul prin fibră optică și deschide noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, disponibile acum și în Galați. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul routerului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului.