Galați are acoperire 5G de la Orange

Orange oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Galați acces la vitezele ultrarapide ale rețelei 5G+, începând de azi.

Odată cu adăugarea orașului Galați pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 38 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Orașele cu acoperire 5G în proporție de 100% sunt Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții din Galați primesc discounturi de 100 euro în loc de 40 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, rețeaua Orange 5G+ poate oferi o experienţă similară celei furnizate de internetul prin fibră optică și deschide noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, disponibile acum și în Galați. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul routerului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului.