Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Huawei Watch GT 4 vine în 2 variante, de 41 și 46 mm

HUAWEI WATCH GT 4, noua generație a seriei flagship WATCH GT, a fost prezentată astăzi oficial la Barcelona.

Odată cu noul ceas s-au lansat și căștile HUAWEI FreeBuds Pro 3, ochelarii inteligenți HUAWEI Eyewear II, HUAWEI WATCH Ultimate Gold și noile tablete HUAWEI MatePad cu upgrade PaperMatte. 

Ceasul este disponibil în două variante: HUAWEI WATCH GT 4 46 mm, cu design octogonal și HUAWEI WATCH GT 4 41 mm, creat după modelul bijuteriilor statement rafinate.
HUAWEI WATCH GT 4 este disponibil în 7 variante de culoare. Pasionații de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm varianta cu brățară din oțel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black.
Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă. Utilizatorii au la dispoziție peste 25 000 de watchfaceuri în galerie.
 
HUAWEI WATCH GT 4 vine și cu noi functionalități, precum Menstrual Cycle Management 3.0 și Sleep Breathing Awareness și o variantă îmbunătățită a tehnologiei TruSeen™ 5.5+ de monitorizare a sănătății. Astfel, utilizatorii beneficiază de o monitorizare cu 30%[i] mai precisă a sănătății inimii chiar și în timpul unor activități mai intense, precum alergarea sau cele care se desfășoară în medii cu temperaturi mai scăzute, se precizează în comunicatul de presă al companiei.  
De asemenea, noul ceas este echipat cu tehnologia TruSleepTM 3.0. Noua versiune 3.0 de monitorizare a somnului a HUAWEI GT 4 oferă o înțelegere completă a ciclurilor de somn. Caracteristica include o funcție de conștientizare a respirației, care scanează nereguli[ii]  de respirație în timpul somnului, oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra sănătății respiratorii din timpul unui ciclu de somn.
Ceasul include un sistem de monitorizare actualizat al ciclului menstrual 3.0[iii], care analizează și reține în mod inteligent indicatorii fiziologici ai utilizatorului, cum ar fi ritmul cardiac în timpul somnului, temperatura corpului, ritmul respirator și multe altele, pentru a prezice perioadele ciclului menstrual. 

HUAWEI WATCH GT 4 introduce o variantă actualizată a Activity Rings, noua aplicație Stay Fit și urmărirea GNSS optimizată.
Odată cu actualizarea funcției Activity Rings, care afișează zilnic statistici legate de activitățile sportive (calorii consumate, durata antrenamentului și a activităților desfășurate în picioare), utilizatorii pot fi motivați suplimentar să își îndeplinească obiectivele de fitness pentru a închide inelele.
Pentru a încuraja utilizatorii să închidă toate cele trei inele într-o zi, funcția vine cu un sistem de medalii pentru atingerea unor noi obiective de fitness și pentru stabilirea recordurilor. În plus, utilizatorii au acces la peste 100 de moduri Sport, inclusiv Padel sau esports.
HUAWEI WATCH GT 4 este primul ceas inteligent HUAWEI care rulează Stay Fit, o aplicație de gestionare a caloriilor. Stay Fit utilizează parametri de sănătate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze aportul caloric, oferindu-le recomandări mai exacte, adaptate nevoilor corpului, pentru o mai bună gestionare a greutății.
De asemenea, ceasul permite utilizatorilor să ducă drumețiile și antrenamentele de alergare la următorul nivel cu un sistem GNSS de înaltă precizie care îmbunătățește localizarea cu 30%[iv] comparativ cu seriile anterioare.
 
Bateria HUAWEI WATCH GT 4 are o autonomie de până la 2 săptămâni. În plus, are funcții suplimentare, cum ar fi noul launcher, controlul rapid al mesageriei și al răspunsurilor, precum și compatibilitatea cu aplicațiile terțe. HUAWEI WATCH GT 4 poate fi asociat cu dispozitive iOS și Android, prin aplicația HUAWEI Health, care poate fi descărcată de aici
Ceasul este disponibil la precomandă în perioada 14 septembrie – 1 octombrie 2023, pe HUAWEI Store, la ofertă: Bundle cu FreeBuds SE 2 cadou; 10% reducere pe loc la noul smartwatch – codul de reducere se află în pagina produsului; 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi. HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store;
Prețuri:
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei; Brown (curea din piele) – 1299 lei;
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei; Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
White (curea de piele albă) – 1199 lei; Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei;Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

[i]  Sursa datelor este HUAWEI labs și reprezintă o comparație cu HUAWEI WATCH GT 3.
[ii] Acest produs nu este unul medical, drept urmare datele și rezultatele monitorizate sunt doar cu rol de referinșă și nu trebuie utilizate pentru stabilirea unui diagnostic sau tratament.
[iii] Acest produs nu este unul medical, drept urmare datele și rezultatele monitorizate sunt doar cu rol de referință și nu trebuie utilizate pentru stabilirea unui diagnostic sau tratament.
[iv] Sursa datelor este HUAWEI labs și reprezintă o comparație cu HUAWEI WATCH GT 3.