Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Florin MOCANU, ANAF @ Conferinţa Transformarea Digitală Fiscală: Prin sistemul e-Transport, ANAF supraveghează punctele de frontieră ale României cu alte state UE. Noul program informatic a fost implementat în 2022, iar de la 1 ianuarie 2023 au apărut primele sancţiuni

Florin MOCANU – Inspector, Direcţia generală antifraudă fiscală – ANAF @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Direcția Generală Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF pune umărul la digitalizarea fiscală a instituției. Această Direcție se ocupă, printre altele, și de monitorizarea transporturilor intracomunitare.

Exista un program informatic, dar s-a hotărât crearea unuia nou, de la SIMTIC la e-Transport.

VIDEO

Prin e-Transport, fiecare contribuabil se autentifică în SPV, își declară transporturile și, când ajunge în punctele de trecere a frontierei, colegii de la Vamă pot vedea despre ce transport este vorba prin citirea numerelor de înmatriculare.

ANAF verifică datele de la cântar și le conexează cu datele declarate în SPV și, în funcție de anumiţi parametri, se pot declanșa alerte și atunci intervenim.

Prin sistemul e-Transport, ANAF supraveghează punctele de frontieră ale României cu alte state UE. Transporturile prin punctele de frontieră cu state non-UE sunt controlate de Agenția Națională a Vămilor.

Suntem la început cu e-Transport, care a fost lansat în 2022. De la 1 ianuarie 2023 au început și sancțiunile. Dacă la început contribuabilii au ignorat sistemul, ulterior, după primele sancțiuni, utilizarea e-Transport a sporit.

ANAF a făcut și eforturi în direcția prezentării și promovării sistemului, au avut loc întâlniri cu mediul de afaceri, lucrurile au fost explicate și, încet-încet, lucrurile s-au mișcat în direcția dorită de către instituție.