Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Elena TIMOFTE, ANAF @ Conferinţa Transformarea Digitală Fiscală:  Big Data înseamnă nu doar analiză de risc, ci şi data analytics, iar când vom integrate toate aplicaţiile şi datele în acest Big Data va fi posibilă o automatizare a tuturor proceselor la nivelul ANAF

Elena TIMOFTE – Director general adjunct – Unitatea de Management al Informaţiei, ANAF @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Aplicațiile software din cadrul ANAF au fost dezvoltate modul cu modul, pas cu pas. Integrarea lor, specific pe administrarea fiscală, face obiectul proiectului SFERA, care este în pregătire. În prezent, are loc o consultare de piață pentru achiziția viitoarelor servicii de dezvoltare.

Va avea loc o reproiectare a vechilor sisteme de administrare fiscală pentru persoanelor fizice și companii.

VIDEO

Abordarea este integrată şi aşa au fost gândiţi cei trei piloni ai strategiei de digitalizare din cadrul ANAF.

Big Data înseamnă nu doar analiză de risc, ci data analytics şi asta este cel mai important şi în momentul în care vor fi integrate toate aplicaţiile şi datele în acest Big Data va fi posibilă o automatizare a tuturor proceselor la nivelul ANAF.

Prezentare-eveniment-Transformarea-digitalia-fiscala-a-Romaniei-ANAF-20.04.2023