Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Elena UNCIULEANU, Reporting Center @ GALA LADIES 4TECH 2023: Produsul nostru este 100% românesc, fiind creat în România cu angajați români, și credem că este prea valoros să rămână doar aici, în România. Ca atare, l-am scalat la nivel internaţional.

Elena UNCIULEANU – Fondator & CEO – Reporting Center @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Am absolvit Matematică și Informatică, sunt cu adevărat o „lady in tech”, ca să mă raportez la denumirea Galei, am început activitatea profesională prin a scrie cod, acum scriu doar ocazional și o fac pentru a-mi menține mintea proaspătă.

În urmă cu 16 ani am avut ocazia să intru într-o firmă care dezvolta aplicații software pentru mediul bancar.

Opt ani mai târziu, am decis să înființez propria companie de software, Reporting Center. Facem software pentru bănci sau cum îmi place mie să spun – Banking Intelligence. Această firmă a dezvoltat o platformă prin intermediul căreia sunt automatizate raportările băncilor și instituțiilor financiare nebancare (IFN) către Banca Națională a României și ANAF.

În 2022, platforma a fost instanțiată și făcută model SaaS, am pus-o în cloud și am dat posibilitatea companiilor, nu doar băncilor, să poată să-și extragă de acolo și să automatizeze rapoartele pe care trebuie să le trimită la ANAF.

SAF-T e o raportare celebră anul trecut, menţionez şi e-Factura, care o să intre anul viitor, prin urmare chiar dacă ne place să lucrăm cu băncile, deja ne-am extins şi ne-am diversificat.

Practic, oferim prin intermediul platformei automatizarea rapoartelor pentru toate companiile din România. Mai mult, anul trecut am demarat procesul de scalare internațională.

Produsul nostru este 100% românesc, fiind creat în România cu angajați români, și credem că este prea valoros să rămână doar aici, în România. Ca atare, l-am scalat.

Noi automatizăm legislaţie şi ca să ne fie uşor să scalăm trebuie să ne îndreptăm către țările care au legislație comună cu a României în domeniul bancar, cum ar fi SUA și cele din Uniunea Europeană. Vizăm zonele care au legislaţie unificată, iar din punct de vedere bancar ţările din UE respectă aceeaşi legislaţie. De asemenea, anul trecut ne-am extins către o zonă pe care nu am vizat-o inițial, respectiv Emiratele Arabe Unite.

Practic, noi țintim zonele, țările cu legislație unificată.

Am fost prezentă la Forumul economic de la Davos în acest an și am remarcat apariția unui raport denumit Global Gender Gap Report.

În urma studiilor efectuate, autorii documentului au constatat că, pentru a asigura egalitate între bărbați și femei în structurile de conducere, ar fi nevoie de 132 de ani.

Sunt de părere, așa cum și alte persoane susțin, că una din cauzele problemelor cu care se confruntă în prezent omenirea, spre exemplu războiul din Ucraina, este implicarea insuficientă a femeilor. Avem nevoie de mai multă empatie în rolurile decizionale, avem nevoie de leadership feminin.

Chiar dacă o femeie este prezentă într-un board, e puțin probabil ca părerea ei, odată exprimată în fața a nouă bărbați prezenți acolo, să fie luată în considerare.

Gândiți-vă cât de greu ar fi unui bărbat să explice unui board dominat de femei un anumit punct de vedere. Atenție, să explice, nu să-l impună.

Pentru a avea șansa ca vocea femeilor să fie ascultată și înțeleasă ar trebui ca numărul femeilor în structura de conducere să fie egal cu al bărbaților, pentru ca celelalte să spună “da, are dreptate” și s-o susțină.

Din acest motiv se dorește egalitate de gen și se forțează legislativ acest tip de egalitate. Pentru a produce o schimbare în bine, atunci trebuie să avem o perspectivă echilibrată.

PARTENERI