Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Edenred Digital Center vrea să ajungă la 130 de angajați până la finele lui 2020

Edenred Digital Center are 100 de angajați în hub-ul internațional pentru inovație și proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, deschis, anul trecut, la București, iar până la finalul anului are în plan să ajungă la 130 de angajați.

Hub-ul Edenred Digital Center din București dezvoltă soluții pentru tranzacții online, precum aplicații mobile de plăți digitale, pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Un astfel de proiect este aplicația MyEdenred, lansată deja în 7 țări, inclusiv în România.

De asemenea, din centrul de inovație digitală de la București, este, în prezent, coordonată tranziția în cloud a tuturor celor 46 de subsidiare Edenred în procesul de digitalizare.

Răzvan Popescu, director de HR și Site Leader la Edenred Digital Center, este de părere că echipa Edenred Digital Center din România va asigura o tranziție mai rapidă în procesul de transformare digitală în cadrul organizației globale.

Edenred oferă soluții de plată pentru situații specifice, precum alimente (vouchere de masă), flote și mobilitate (carduri de combustibil, vouchere pentru transport), stimulente (vouchere cadou, platforme de incentivare a angajaților) și plăți corporative (carduri virtuale).

Edenred are 10.000 de angajați, iar în 2019 grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacții realizate, în primul rând, prin intermediul aplicațiilor mobile, a platformelor online și cardurilor.