Chatboţii DRUID ajung şi în EMEA și APAC

Furnizorul de soluții de transformare digitală Atominos Consulting din Emiratele Arabe Unite a semnat un parteneriat cu compania românească DRUID, fondată de Liviu Drăgan, pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională a proceselor de afaceri către companii din regiunile EMEA și APAC din sectoarele FMCG, utilităţi, producţie, servicii medicale şi servicii financiare.


“ Ne așteptăm ca asistenţii virtuali inteligenţi DRUID să joace un rol esențial în proiectele viitoare de transformare digitală, în contextul în care accesul rapid la informaţii, într-un mod simplu şi natural, devine critic pentru menţinerea productivităţii angajaţilor”, declară Irfan Rashid, Managing Partner, Atominos Consulting.

“Având în vedere că fiecare piață are caracteristici unice, Atominos va juca un rol important în extinderea prezenței noastre în regiune” declară Irina Dochiţu, Partner Account Manager, DRUID SA.

DRUID şi Atominos Consulting vor oferi companiilor suport în proiectarea și implementarea fluxurilor conversaţionale, pe canale precum WhatsApp, MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web corporative.