Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

SES îşi pregăteşte migrarea în cloud, cu Microsoft

Prin contractul multianual semnat cu Microsoft, SES devine un partener al soluției Azure Orbital și extinderea utilizării platformei Microsoft Azure în operațiunile sale. De asemenea, SES va dezvolta, în colaborare cu Microsoft, o soluție de conectivitate pentru date și conținut video, de tip „managed services”.  

În calitate de partener Azure Orbital, SES va co-loca și gestiona „gateway”-urile O3b mPOWER cu locațiile Microsoft Azure. Pentru a impulsiona clienții în a migra către servicii cloud, SES a creat o echipă dedicată, responsabilă cu adoptarea soluțiilor cloud în companie și la nivelul operațiunilor și definirea, dezvoltarea și lansarea de soluții cloud de conținut și conectivitate. De asemenea, în cadrul inițiativei de adoptare a soluțiilor cloud, SES își va muta sistemele și operațiunile IT către servicii și aplicații automatizate cloud. 

Versatilitatea platformei Azure și capabilitățile acesteia fac din Microsoft partenerul ideal pentru strategia noastră de tranziție rapidă către o companie bazată pe cloud, care să ofere soluții cloud administrate pentru conținut video și date. Clienții noștri – din zone urbane aglomerate până la așezări rurale izolate din întreaga lumea – vor fi mai bine deserviți în noul ecosistem, care le permite să fie mai agili, mai flexibili și să dea curs oportunităților de atragere de noi venituri”, a declarat JP Hemingway, CEO SES Networks, care coordonează inițiativa cloud a SES la nivel corporate.

Acordul cu Microsoft include:

Partener Azure Orbital

SES va fi partener satelitar MEO (medium earth orbit – orbită terestră medie) al Microsoft Azure Orbital, un serviciu administrat care permite operatorilor de rețea să comunice și să-și controleze capacitatea de satelit, să proceseze datele și să-și scaleze operațiunile direct din platforma Azure.   

Cele două companii vor face investiții comune în stațiile la sol Azure Orbital pentru segmentele MEO și Earth Observation pe care SES le va implementa și administra. Primul gateway Earth Observation va fi localizat în Quincy, Washington, SUA.

În pregătirea următoarei generații a sistemului de comunicații MEO, SES va opta pentru colocarea sistemelor O3B mPOWER de telemetrie, urmărire și comandă și stațiilor terestre de date, cu situri „edge” Microsoft Azure. SES a dezvoltat un ecosistem operațional cloud, bazat pe Azure Orbital, pentru a oferi soluții data analytics, instrumente geospațiale, machine learning și servicii Azure AI.  

În ultimele câteva luni, cele două companii au rulat scenarii cloud de recuperare în caz de dezastru, folosind sateliții SES O3b MEO, pentru a face back-up către platforma Azure de pe conexiuni pe fibră optică.

Soluții cloud la cheie pentru transmisii video

După mutarea serviciilor video de playout către Azure, în 2019, SES se angajează să ofere întreaga gamă de servicii video din cloud.  Alături de soluțiile cloud de playout, SES dezvoltă și alte soluții la cheie bazate pe cloud, ce includ codificare, împachetare, streaming și administrare de conținut, livrare de pe platforma Azure. 

Transformarea digitală şi Centrul de Excelență Cloud

SES colaborează cu Microsoft pentru migrarea infrastructurii sale „on-premise” către platforma cloud Azure și construcția unui Centru de Excelență Cloud pentru implementarea strategiilor „cloud-first” și crearea unui ecosistem deschis pentru clienți. De asemenea, SES utilizează soluții platform-as-a-tool și alte instrumente Azure pentru a crește gradul de automatizare și agilitatea serviciilor sale administrate de rețea.